2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دوستای گلم، از ابراز محبت و پیام تبریک تک تکتون ممنونم، خیلی خوشحالم که وارد این تاپیک شدم و حرفا و ...

خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزدلم خیلی خیلی بهت تبریک میگم انشاءالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی ونی نی تو اینبار صحیح وسلامت بغل کنی و۱۲۰ سال زیر سایت باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

با این حالت برا همه منتظرا خیلی دعا کن به حق این ماه عزیز دلشون شاد شه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دوستای عزیزم کسی می دونه برای سر درد چی میشه استفاده کرد؟ من الان تستم مثبت شده نمی‌دونم چه می‌کنی م ...

عزیزم استامینوفن ساده مجازه میتونی بخوری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین الهی آمین این دعای همیشگی منم هست ایشالله هرکی نی نی میخواد خدا خیلی زود به مرادش برسونش. ...

انشاءالله

عزیزدلمی

سلام به همه دوستان عزيز. من هفته ديگه انتقال دارم و ىه سوال داشتم از دوستان، من يه جنين پسر و دو جني ...

سلام عزیزم انشاءالله که خیلی زود به مراد دلت برسی عزیزم 

بنظر من تعداد جنینت زیادتر باشه شانس گرفتنشون خب بیشتر برا خود من دکترم نظرش بود ۱دونه جنین انتقال بدن انقدر پافشاری کردم ۲تا انتقال دادن که یه دونه اش گرفت وهمینطور بچه های دیگه با دوتا سه تا جنین یه نی نی دارن الان ،حالا شما اگه نظرت رو جنسیت خاصی هست میتونی فقط همونو انتقال بدی اگه برات مهم نیست حداقل ۲تاشو انتقال بده 

خداروشکر خوبین عزیزم من مکمل فقط ویتامین دی و آهن و مولای ویتامین حالا باداروهای دیگم به نظرت۵۵دذصد ...

سلام عزیزدلم من هفته ی پایینتر بودم برام منحنی رو زده بود ۹۰ درصد که دکترم گفت با این منحنی بره جلو بچه ات ۴ کیلو به دنیا میاد بنظرت درست گفته؟ 

بعد بنظرت تا آخرم رو همین منحنی هست یا نه عوض میشه؟

آلا جون پیام هایی که نوشته بودی خوندم بخدا خیلی ناراحت شدم که سیکلت کنسل شد عزیزدلم ولی حتما خیریتی ...

قربوووونت برم عزیزم. ممنونم. خداروشکر ک ابجیایی ب خوبی شماها دارم😍 خدا نی نی گلتو حفظ کنه برات💞

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی ان شاالله که جنینهای زیاد و باکیفیتی داشته باشین 

انشاءالله مرسی عزیزم الهی همه ی منتظرا زودی مامان شن🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انشالله همون خوابت واقعیت میشه برات ،منم به دلم افتاد گفتم یه دختر شبیه این عکس داشته باشی ،از ته دل ...

فدای دلت بشم انشاءالله 😘😘🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربووونت برم عزیزم. ممنونم از دلگرمیت💕💕 ان شاالله شمام بزودی با کلی جنین تپل مپل انتقال بدی و مثب ...

قربونت برم انشاءالله همگی باهم مامان شیم🌹😍😘

منم تا روز۸نشاسته خوردم و دیگه نخوردم.الان یازدهم که و صبح و شب هم کمپوت به (البته خودم درست کرده بو ...

منم هر روز چای به میخورم البته مربای به هم دارم ولی گفتم شکر داره نخوردم

نوش جونتون🥰

دوستای گلم، از ابراز محبت و پیام تبریک تک تکتون ممنونم، خیلی خوشحالم که وارد این تاپیک شدم و حرفا و ...

وای عزیزم مثبت شدید خیلی خیلی مبارکه

به سلامتی نی نی خوشگلت بیاد تو بغلت

خدا رو شکر