2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
عزیزم فقط درد پا داری یا علائم دیگه هم داری؟ تب گلودرد سردرد بدن درد؟ درد پا به تنهایی نمیتونه نشونه ...

نه دردم فقط ماهیچه پاهامه و گودی کمرم ولی خوب ماهیچه پاهام خیلی خیلی شدید بود دردش یکمم صبح حالت تهوع داشتم. حالا یدونه استامینوفن پونصد خوردم یکم درد پاهام کمتر شده دکتر داخلی گفته هر شش ساعت بخورم ولی خوب من جرات نمیکنم میترسم یوقت ضرر کنه شربت دیفن هیدرامین هم داد که اونو اصلا نخوردم فعلا، دیگه توکل به خدا کاری ازم برنمیاد فعلا. التماس دعا عزیزم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اخ اخ عزیزم واقعا سخته من تازه دارم میفهممم غذا یعنی چی🥴 ببین اگه دیدی فردا هم همینی زنگ بزن امپولش ...

باشه حتما اگه بهتر نشدم شنبه زنگ میزنم دکترم چون واقعا دیگه دارم میمیرم الان نیم ساعته دارم گریه میکنم خدا بهم کمک کنه حالم خیلی بده. خدا رو شکر که الان بهتری انشالله کاملا خوب بشی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها

کمک📢

من روز ۹ انتقال جنینم

زیردلم و واژنم با پای چپم زیاد یعنی خیلی زیاد درد داره

از دیشبه اینجور شدم

دیروز سمت راستم همین دردو داشتم ولی نه با این شدت

۲تا جنین ۳روزه انتقال دادم قبلشprpهم کردم

تروخدا جواب بدین

تازه دیشب بی بی چک هم زدم منفی بود متاسفانه

فقط کسی شرایط منو داشته

باشه حتما اگه بهتر نشدم شنبه زنگ میزنم دکترم چون واقعا دیگه دارم میمیرم الان نیم ساعته دارم گریه میک ...

من خواهرم خیلی ویارش بد بود تا روز زایمان بالا اورد. بعصی وقت ها ب ۶ میزد.  یسری ها میگن سیرابی هم خوبه

خدایا شکرت
سلام بچه ها کمک📢 من روز ۹ انتقال جنینم زیردلم و واژنم با پای چپم زیاد یعنی خیلی زیاد درد داره ا ...

نگران نباش عزیزم این درداطبیعیه بخاطرداروهاست برابعضی هاکمتربرابعضی هابیشتره.بی بی چکم خیلی زودزدی.روز۱۳بزن

دكترم نظر منو خواست، چيدى رو به من تحميل نكرد، بعد از اينكه از مطب اومدم بيرون مردد شدم

بچه اوله ؟ فکر نکنم جلوی لانه گزینی هم رو بگیرن من بودم می گفتم  دو تا رو بزارن

خدایا شکرت
آنا جونم سلام حالت خوبه؟ بهتر شدی؟ عزیزم به نظر من درد پات بخاطر حاملگیته وسردردتم بخاطری که دیشب نخ ...

مرسی عزیزم که گفتی اره منم کلا تو طول بارداری درد پا زیاد داشتم ولی این مدلش خیلی شدید بود تو عمرم انقد درد نکشیده بودم والا منم رفتم که دکترم خودش ببینه چون بارداریم دارویی به ما نمیدن و کلا قبول نمیکنن مریض باردارو ولی خوب متاسفانه دکتر اسرافیلی انگار نه انگار که من مریضشم حتی گفتم یه قرصی که من یکم دردم کمتر شه حتی نگفت استامینوفن بخور گفته بود کلا برو داخلی.

خلاصه روز سختی داشتم اره سردردم فکر میکنم برای همین نخوابیدنه باشه توکل به خدا عزیزم التماس دعا دارم ازتون😇

من نیست شنیده بودم خدای نکرده کرونا باعث زایمان زودرس میشه یا به جنین آسیب میرسه سر اون خیلی وحشت کردم

سلام بچه ها کمک📢 من روز ۹ انتقال جنینم زیردلم و واژنم با پای چپم زیاد یعنی خیلی زیاد درد داره ا ...

عزیزم منم دقیقا روز نهم انتقال هستم، من یدونه جنین بلاست انتقال دادم، منم دقیقا از دیروز غروب یهو دردای پریودی اومد سراغم، دل درد و کمر درد و دقیقا پای چپم به شدت درد میکنه، دیشب هم روی دستمال یه لکه قهوه ای دیدم، ز زدم دکترم گفت شیافت رو دوبرابر کن هر دوازده ساعت یکبار یدونه بذار، استراحتتم بیشتر کن، آخه من اصلا استراحت ندارم همش سرپا هستم، جرات بی بی چک زدن هم ندارم، حالا توکل بر خدا، ان شاالله که خیره برای همه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جونم سلام حالت خوبه؟ بهتر شدی؟ عزیزم به نظر من درد پات بخاطر حاملگیته وسردردتم بخاطری که دیشب نخ ...

ماشالا جون ببخشید قربونت برم یه سوال یعنی میشه تو بارداری دور از جون اگه کرونا کسی داشت تو خونه درمان بشه این خطری برای بچه نداره؟ نظر دکتر زنانی که رفتی پیشش این بود یعنی؟ من فکر میکردم کسی که حاملس باید بستری بشه حتما الان این دکتر داخلی هم بهم گفت چون تب و علائم شدیدی نداری کلا نیاز نی تستم که از این کیت کرونا بود که از بینی گرفتن فوری جوابش میاد اونا هم منفی بود گرفتن ولی گفت اگه علائمت شدید شد به دکترت بگو که خوب دکتر من کلا انگار کاری نداره به مسائل کرونا دور از جون

فاطمه جان بخدا این همه تأخیر میشه در انتقالت می‌دونم خدا یه چیز عالی برات در نظر گرفته و جواب این صب ...

قربووونت برم عزیزم. ممنونم از دلگرمیت💕💕

ان شاالله شمام بزودی با کلی جنین تپل مپل انتقال بدی و مثبت بشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماشالا جون ببخشید قربونت برم یه سوال یعنی میشه تو بارداری دور از جون اگه کرونا کسی داشت تو خونه درما ...

آره عزیزم دکتر زنانه گفت حتی اگه تستتم مثبت شد برو دکتر عفونی دارو بده تو خونه باشی بستری خیلی درموارد حاد انجام میدن دورازجون 

گفت  این امیکرون تقریبا مثل سرماخوردگیه دوره ۵ روزه داره دوره اش بگذره اوکی میشی حتی پرسیدم برا بچم ضرری نداره گفت نه همین مولتی وویتامینا که میخوری خوبه ادامه بده ردش میکنه احتیاجی به داروی دیگه نیست فقط درصورت درد شدید یدونه استامینوفن که دردتو بندازه 

گفت فقط اگه آبریزش خونریزی یا لکه بینی پیدا کردی بیمارستان مراجعه کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@ماشالا   جون عزیزم بهتری؟؟‍

سلام عزیزدلم آره خداروشکر خدا خیرتون بده تمام چیزایی که گفتینو انجام دادم خیلی بهتر شدم 

ممنونم ازت که به یادم بودی عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍