2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684583 پست
ای جااااااان چه خوشکلم هست رنگششششش😍😍😍😍کلی مبارکت باشه کیف کن عزیزززززززززززززززم ❤️❤️

مرسی واقعا🥺😘😘🤩

شما قبل بتا بی بی چک زده بودی؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم مهربونم فقط میگم سارا جان دکتر موقع سونو تاکید کرد ماست و دوغ مصرف نکن  چرا به نظرت ؟علت ...

قربونت

فک نکنم ماست و دوغ ربطی به جای ساک بارداری داشته باشه عزیزم بخودت استرس نده بعضیا ی چیزی میگن فقط خودم دیروز رفتم سونو ی چیزی گفت دکتره تا سه ساعت داشتم گریه میکردم رفتم جای دیگه گفت نه بابا کی گفته

ولی خب منم هفته های اول درد پریودی داشتم دکتر گفت سردی کمتر بخور منم ماست نمیخوردم زیاد 

فتال پل فک کنم قطب جنینی هست من اول رفتم سونو فقط ساک و کیسه زرده بود ده روز بعد رفتم صدای قلبشو شنیدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام سونوی ان تی جنسیتودقیق نمیگه بایدصبرکنم۱۶هفته به بعدبرم کسی بوده درست گفته باشه دکتربهش؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
مرسی واقعا🥺😘😘🤩 شما قبل بتا بی بی چک زده بودی؟

من صبح بیبی زدم همین رنگی شد همون موقع رفتم ازمایش بتا ۱۵۰۰ اینا بود البته من انتقال نداده بودم عزیزم شما همون روزی که مرکز گفته برو ازمایش که مطمئن شی از همه چی الکی استرس نگیری😜😍😍😍

مرسی واقعا🥺😘😘🤩 شما قبل بتا بی بی چک زده بودی؟

عزیزم مبارکت باشه 🎉

اگر آمپول بتا نداشتی، درسته 

چرا استرس داری؟ خیلی هم باید خوشحال باشی چون با این رنگ بتات هم بالا هست

خودت فردا برو آزمایش بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام سونوی ان تی جنسیتودقیق نمیگه بایدصبرکنم۱۶هفته به بعدبرم کسی بوده درست گفته باشه دکتربهش؟

اره صددرصد نیست اما اصولا اگه بگه پسر معمولا درست در میاد به من ان تی جنسیت و گفتن و همون شد

عزیزم مبارکت باشه 🎉 اگر آمپول بتا نداشتی، درسته  چرا استرس داری؟ خیلی هم باید خوشحال باشی چو ...

آمپول بتا چیه عزیزم؟

من فقط آمپول انوکسا داشتم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
اگه دکترت مشایخیه احتمالا اجازه زدن نمیده. من توسیکل انتقال بودم ازش پرسیدم اجازه نداد گفت ۱ ماه بعد ...

شوره‌جان‌دکترم‌مشایخی‌هس

من‌بایدپانچربشم.فرداپریودبشم‌.شنبه‌‌بایدبرم

بعدپانچر‌انتقال‌ندارم.اول‌بایدعمل‌شم.

امامن‌‌صبح‌رفتم‌زدم‌واکسنمو..یعنی‌اشتباه‌کردم😔

آخه‌دیروزتوتلویزیون‌گفتن‌میخان‌دوزسوم‌اجبار‌کنن

گفتم‌برم‌بزنم‌.یوقت‌ایرادنگیرن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چشم مهربونم فقط میگم سارا جان دکتر موقع سونو تاکید کرد ماست و دوغ مصرف نکن  چرا به نظرت ؟علت ...

گلم اول بهت تبریک میگم خیلی برات خوشحال شدم الهی تا پایان مسیر بارداریت بخوبی و خوشی برات بگذره و دوقلوهای نازتو سالم بغل بگیری.

راجع به ماست و دوغ احتمال خیلی زیاد منظور دکترت ماستو دوغ و کلا لبنیات غیر پاستوریزه هست شاید این کلمه آخرشو متوجه نشدی چون دکتر منم تاکید داشت فقط پاستوریزه مصرف کنم کلا تو بارداری این توصیه رو میکنن حالا بازم اگه دسترسی داری ازشون سوال کن وگرنه اصلا بد نی من خودم مثلا ویارم دوغ بود🥰 ولی باز تا نپرسیدی نخور که خیالتم راحتر باشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزيزم نزن لطفا چون منم تو سیکل هستم برای پانکچر و پزشکفتن نزنید تا انتقال صورت بگیره 

من‌که‌زدم🤦‍♀️🤦‍♀️

من‌انتقال‌فرش‌ندارم‌.بایدجنین‌هام‌فریز‌بشه

بایدبعدپانچر‌لاپرا‌بشم.بعدانتقال

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم رویان میرم صاحب جان روز یکشنبه دکتر تریاژ گفت نزن واکسن دوز سوم رو نگران نباش 

اشتباه‌کردم‌یعنی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هیدروکس کلروکین مشکلی برای تزریق واکسن ایجاد نمیکنه چون منم میخورم از دکترم پرسیدم 

آره.دکترروماتولوژی‌‌‌بهم‌داده.پرسیدم‌ازش

سلام دوستان

من امروز دیگه از بس استرس داشتم همسرم گفت بریم دکترت سونو کنه خیالت راحت بشه. سونو کردم و ساک بارداری طبیعی رو دید بدون فتال پل. حالا خیالم از بابت ساک راحت شد، اما خیال جدید اضافه شد!

بچه ها طبیعیه هفته پنجم فقط ساک دیده بشه؟ 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈