2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
منم باید جنین هام فریز بشه ولی به من گفتن نزن اگرم زدی واقعیت بگو و کارت واکسن بیار که نرده باشی وگر ...

راست‌میگی...چراحالا‌بایداینقدر‌بگذره؟

به‌شماگفتن‌واقعیت‌بگو؟

یعنی‌برامن‌نمیشه..

میدونی‌‌رویان‌تاچندفروردین‌هس؟

کاش‌نمیزدم🤦‍♀😢😢😢

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
 ممنونم . توکل به خدا انشالله روزای خوبی پیش روتِ عزیزم.

ممنون از دعا و انرژی مثبتت توکل بخدا 

ممنون عزیزم همچنین برا شماهم روزای خوبی پیش روتون باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی دوقلو حامله ایی یکیشون یه هفته زودتره وضربان داره اون یکی هم ایشالا تا هفته دیگه ،یعنی منظ ...

سلام عزیزم

۱۵ ماه قبل سه تا جنین انتقال دادم

اما اون خانومی ک سونو انجام میداد گفت یکیشون وضعیتش مناسب نیست نفهمیدم منظورش چیه آخه اگه برای قلب گفته خب هنوز ک زوده برای قلبش

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام دوستای عزیزم من امروز رفتم سونو پنج هفته و سه روز بودم دوتا ساک بارداری به همرا کیسه زرده ها ...

ای جانم مبارکه ویهان حالتو خریدارم بارداری سالمی داشته باشی نگران چی اصلا نگران نباش عزیز دلم 

به جوجه هات بگو برا جوجه های منم دعا کنن به زودی دیده بشن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چون منم تجربه تورو دارم.از منم سی هفته رفت.ولی هنوز جای خالیش توی قلبمه. 

الهی بگردم عزیزم، پسر من فقط سه روز پیشم بود بعدش پر کشید، مشکل شما چی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون دیگه هیچی دل منو گرم نمیکنه تا چشم میوفته به شوهرم اشکام میریزن خیلی سخته برامون من حتی حلقه ا ...

😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باشه انجام میدم خیلی لطف کردی

سرما خوردی سارا؟؟

تو رو خدا اگه بهت گفتن برای وزن گیری مثلا کله پاچه و بستنی و .... نخوری .چون خطرناکه فشار رو میبره ب ...

نه معمولی رفتم

فشار شریانی رو ۱۸ هفته چک کردن زیر ۲ بود هردوتا

به نظرت وزنش کمه؟دکتر خودم میگه نرماله نمیدونم والا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جانم مبارکه ویهان حالتو خریدارم بارداری سالمی داشته باشی نگران چی اصلا نگران نباش عزیز دلم  ...

مرسی عزیزم دلم

چشم حتما قربونت برم

اگر تونستی انشالله برا سلامت نی نی هات چله یاسین بگیر

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من مثبت شدم بله بتای روز ۱۴شد ۷۵بعد افت کرد بعد رشد الان هم ۱۵۳ دعام کن گلم خوشحالیم تکمیل بشه توکل ...

ان شاءالله به احترام ماه خدا بهترین هدیه رو از خدابگیری انتظارت تموم شه گلم🤲از دکتر دوپور راضی هستی؟

ممنون دیگه هیچی دل منو گرم نمیکنه تا چشم میوفته به شوهرم اشکام میریزن خیلی سخته برامون من حتی حلقه ا ...

ای جانم دعاتون میکردم گلم خیلی سخته تو این روزا هی بری آزمایش و چشمت به جواب منتظر 

عزیزم برای آرامش دلت صلوات میفرستم.🙏🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺🥺

به سلامتی دوقلو حامله ایی یکیشون یه هفته زودتره وضربان داره اون یکی هم ایشالا تا هفته دیگه ،یعنی منظ ...

جنینارو ک باهم انتقال دادن پس چرا هفته هاشون باهم فرق میکنه

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام عزیزم ۱۵ ماه قبل سه تا جنین انتقال دادم اما اون خانومی ک سونو انجام میداد گفت یکیشون وضعیت ...

اخه ۱۵ ماه قبل ک به الان ربطی نداره دختر اینا ۶هفته ایی هستن طبیعی باردار شدین چرا من دیدم دوقلوها باهم فاصله دارن استرس نده به خودت