2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مرسی عزیزم دلم من مطمعن بودم دقیقا حین انجام سونو این کلمه رو گفت گفت به هیچ وقت ماست و دوغ نخور ...

نگران نباش عزیزم ایشالله خیره گلم حالا که گفته نخور خوب من علتشو نمیدونم چون دفعه اول میشنوم که تو بارداری این دوتا رو منع کردن این چند روزم نخور تا ایشالله بری قلب خوشگلشونو ببینی بعد باز بپرس از خودش که چرا ولی اصلا اصلا به دلت بد راه نده همینجوری خوب توضیحاتو بهت داده که یوقت یادش نره لابد 😉

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من امروز روز دوازده پریودمه. روزی ۵ تا استرادیول میخورم و دو تا سیلدنافیل واژینال دارم ...

بچه ها ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگید. خییییلی دلم آشوب شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من انگارسرماخوردم برم دکتریاهمینطوراستراحت کنم داروهم نمیشه سرخودخوردموندم چیکارکنم؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
بچه ها ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگید. خییییلی دلم آشوب شد

به دلت بدراه نده به دکترت زنگ بزن بگوچون زودهستش پریودبشی،انتقال دادی؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
ممنون عزیزم ایشالاشماهم نتیجه ببینی برات دعامیکنم خدابچه سالم صالح بده، اره فقط اینش سخته زیادطول می ...

عزیزم شما ای وی اف کردین؟

من ماه بعد انتقال دارم میشه راهنماییم کنید

عزیزم شما ای وی اف کردین؟ من ماه بعد انتقال دارم میشه راهنماییم کنید

اره ای وی اف کردم ایشالابه خوبی وخوشی انتقال بدی ازمایشت مثبت بشه،اصلااسترس نده به خودت امیدداشته باش فقط من بعدانتقال گرمی نخوردم غذای نشاسته داربخورمثل ماکارانی سیب زمینی کارسنگین نکن یکم توخونه راه برو استراحت کن

ممنون عزیزم ایشالاشماهم نتیجه ببینی برات دعامیکنم خدابچه سالم صالح بده، اره فقط اینش سخته زیادطول می ...

ممنون از دعات گلم سلامت باشی ان شاءالله نی نی هات صحیح و سالم و صالح باشن🌹

ممنون از دعات گلم سلامت باشی ان شاءالله نی نی هات صحیح و سالم و صالح باشن🌹

ممنون عزیزم

من پیش دانایی انجام دادم خیلی راضی هستم کارش حرف نداره برودانایی باباراول نتیجه میگیرن

دکتر کدوم مرکز هستن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
آره هم پانکچر هم انتقال ولی افت بتاشدم یه ایرادی که داره برای آزمایش واین چیزا میفرسته جایی که خودش ...

نمیدونم واللا من که راضی نبودم از دانایی ، موسی پور کدوم آزمایشگاه میگه برید ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من اول دکتر حمدی میرفتم بعد موسی پور ولی راضی نبودم ازشون اصلا مشکلو دقیق بررسی نمیکنن یه راست کاشت ...

ممنون عزیز دلم آره دوستم حمدی میرفتم بجای آنوکسا هپارین داده بود دقت کافی نداشت انشالله بهترین نتیجه رو بگیری 

اما بنظرم اول برو ایمونولوژی پیش احمدیان تو شیخ الرئیس بعد جنین شناس ساختمان میلاد دکتر نوری اول قشنگ مشورت بگیر

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم والا از امروز یکم احساس میکنم گلوم درد میکنه دعا کن خوب بشم. فردا زود بیای خبر بدی رفتی آز د ...

انشاالله خوب بشی توکل بخدا دعام کن عزیز دلم 

سارا تو خودت از جان بلند می‌شدی وقت استراحت من میترسم خودم بلند میشم فشار بیاد رو جنین ها

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏