2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
من‌که‌زدم🤦‍♀️🤦‍♀️ من‌انتقال‌فرش‌ندارم‌.بایدجنین‌هام‌فریز‌بشه بایدبعدپانچر‌لاپرا‌بشم.بعدانتقال

منم باید جنین هام فریز بشه ولی به من گفتن نزن اگرم زدی واقعیت بگو و کارت واکسن بیار که نرده باشی وگرنه باید یک ماه بگذره

بچه ها سلاماز مریض های دکتر عارفی کسی اینجا هست؟

میخواستم بدونم تا چندم اسفند مطب میان و بعد میرم تعطیلات؟

کسی خبر داره یا می‌تونه برام بپرسه؟ ممنون میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزم من امروز رفتم سونو پنج هفته و سه روز بودم دوتا ساک بارداری به همرا کیسه زرده ها ...

سلام عزیزم، ای جان مبارکه. به سلامتی بگذرونی انشالله. من هم امروز پنج هفته و یک روز بودم رفتم سونو فقط ساک رو دیدن. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم، ای جان مبارکه. به سلامتی بگذرونی انشالله. من هم امروز پنج هفته و یک روز بودم رفتم سونو ف ...

مبارکه گلم

کیسه زرده  رو هم دید یا فقط ساک؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
گلم اول بهت تبریک میگم خیلی برات خوشحال شدم الهی تا پایان مسیر بارداریت بخوبی و خوشی برات بگذره و دو ...

مرسی عزیزم دلم

من مطمعن بودم

دقیقا حین انجام سونو این کلمه رو گفت

گفت به هیچ وقت ماست و دوغ نخور

یبوستم نشو

این که چرا موقع سونو اینو گفت نگرانم میکنه

و اینکه چرا نگفت قطب جنین هست

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها من ۲۷ هفته و ۵ روز رفتم سونو وزن جنینو گفت ۱۱۰۰ کمه؟دکتر سونوگرافی گفت رشدش ضعیفه😢ولی دکتر ...

تو رو خدا اگه بهت گفتن برای وزن گیری مثلا کله پاچه و بستنی و .... نخوری .چون خطرناکه فشار رو میبره بالا.

سونو داپلر رفتی؟

فشار شریانی رو چک کردن؟

😉

مبارکه گلم کیسه زرده  رو هم دید یا فقط ساک؟

دورش یک هاله سفید نشون داد و گفت داخلش ساکه. نمی دونم کیسه زرده همون هاله دورش بوده ؟ چون فقط نوشت فتال پل هنوز دیده نشد.

مرسی عزیزم یکم گلوم درد میکنه ترسیدم خدای نکرده چیزی بشه ❤

دوستم میگه توی بارداری دوبار کرونا گرفت.ولی تازه زایمان کرده.

اب جوش و لیمو بخور.

شلغم بپز و با ابش بخور.

بخور بده به صورتت

😉

انشاالله که حال دلت خوب باشه همیشه توکل بخدا انشاالله خوشحالیم تدوام پیدا کنه دعام کن گلم

ممنونم . توکل به خدا انشالله روزای خوبی پیش روتِ عزیزم.

ای جانم انشالله بخیرو خوشی طی کنی خوشحال شدم بتات رفت بالا گلم  انشالله خدا برات نگهش داره

انشاالله توکل بخدا گاهی میگم یعنی نی نی تو دلم داره رشد می‌کنه برای اولین بار تو ۱۲سال زندگیم یه جوریم انشاالله رشد کنه توکل بخدا دعام کن گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها ۱۵ ماه قبل انتقال جنین انجام دادم امروز برای اولین بار رفتم سونو واژینال کسی بلده ب ...

به سلامتی دوقلو حامله ایی یکیشون یه هفته زودتره وضربان داره اون یکی هم ایشالا تا هفته دیگه ،یعنی منظورتون اینه طبیعی باردار شدین ؟ ایشالا به سلامتی بگذرونی 

سلام گلم مثل اینکه قانون کار همینه چند هفته بودی؟ به من گفتن یک هفته دیگ بیا ولی من ده روز دیگ می ...

به من گف ٥هفته اره مال منم دوتا ساك بود 

ايشالله واقعا خوشحالي واقعي انوقته  بهت بگن قلبشون ميزنه 

به اميد خدا 

[QUOTE=224962381]انشاالله انشاالله    ممنون از دعای قشنگت  عزیزم شما مثبت شدین؟میشه ...

من مثبت شدم بله بتای روز ۱۴شد ۷۵بعد افت کرد بعد رشد الان هم ۱۵۳ دعام کن گلم خوشحالیم تکمیل بشه توکل بخدا

من بیمارستان شمس تبریز دکتر دوپور 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏