2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047189 بازدید | 684580 پست
سلام گلم مثل اینکه قانون کار همینه چند هفته بودی؟ به من گفتن یک هفته دیگ بیا ولی من ده روز دیگ می ...

من دكترم تو شهر خودم نيس خيلي فاصله دارم شايد مجبور شم برم زير نظر دكتر تو شهرخودم چون اومد و رفت خيلي برام سخته اونم تو اين وضعيت كرونا واقعا نميدونم كار درستيه يا نه 

مبارکه گلم کیسه زرده  رو هم دید یا فقط ساک؟

الان نگاه کردم تصویرش رو تو اینترنت، برای من فقط ساک رو دیدن  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر ۳ دقیقه خط انداخت  باورم نمیشه اصلا🥺🥺 شوهرمم کلی دعوام کرد

مباااارکه. ان شاالله ب سلامتی تا اخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاءالله به احترام ماه خدا بهترین هدیه رو از خدابگیری انتظارت تموم شه گلم🤲از دکتر دوپور راضی هستی ...

انشاالله انشاالله خیلی ممنون از دعای قشنگت توکل بخدا

جنین شناسشون هم خوبه البته اول خدا بعدا خدا بازم خدا

اسم جنین شناسشون دکتر نوری هست که اگه خواستین برین پیشش برا مشورت  راهنمایی می‌کنه آدرس مطبش  هم تو ساختمان میلاد هستش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
زیر ۳ دقیقه خط انداخت  باورم نمیشه اصلا🥺🥺 شوهرمم کلی دعوام کرد

مبارکه عزیزم مبارکه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم دلم چشم حتما قربونت برم اگر تونستی انشالله برا سلامت نی نی هات چله یاسین بگیر

حتما عزیزم حتما دعام کن توکل بخدا

بچه ها ازمایش دومم دوباره افت بتا از 25 شد 13   خداحافظ بچه    

وای چقدر ناراحت شدم 😔😔😔خیلی متاسفم ..خدا بهت آرامش بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم مبارکت باشه 🎉 اگر آمپول بتا نداشتی، درسته  چرا استرس داری؟ خیلی هم باید خوشحال باشی چو ...

صوفی‌جان‌خوبی

میگم‌من‌امروزواکسن‌‌دوزسوم‌رو‌زدم

فرداهم‌پریومیشم.شنبه‌میخام‌برم‌براشروع‌سیکل

به‌نظرت‌اشتباه‌کردم‌نبایدمیزدم.؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم شما پردنیزولون هم میخورین ؟

نه عزیزم انتقال قبلی دکتر بهم داده بود که تاثیری نداشت و این دوره دیگه بهم نداد .این هیدروکسی رو هم به خاطر بیماری خودم دکتر روماتولوژیم داده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاالله انشاالله خیلی ممنون از دعای قشنگت توکل بخدا جنین شناسشون هم خوبه البته اول خدا بعدا خدا ...

من اول دکتر حمدی میرفتم بعد موسی پور ولی راضی نبودم ازشون اصلا مشکلو دقیق بررسی نمیکنن یه راست کاشت میکنن الانم دودولم که کدوم دکتر برم ممنون عزیزم جواب دادی خدا بهترینهارو بهت بده از ته دلت خوش حال بشی ان شاءالله🤲🙏

من دكترم تو شهر خودم نيس خيلي فاصله دارم شايد مجبور شم برم زير نظر دكتر تو شهرخودم چون اومد و رفت خي ...

منم دقیقا همین شرایط رو دارم

میخوام برا قلب و ان تی شهر خودم برم دکتر

راستی گفتی امروز فقط کیسه زرده و ساک بود؟

من شوهرم اینقد خوشحال شد وقتی فهمید دوتاعه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
لنگرود هستم سونو رفتم لاهیجان

ایشالا به سلامتی بگذرونی ولی این حاملگی طبیعیه ربطی به انتقال ۱۵ ماه پیش نداره منم لاهیجانیم خوشحالم همشهری ایشالابه سلامتی بگذرونی

سلام دوستای عزیزم من امروز رفتم سونو پنج هفته و سه روز بودم دوتا ساک بارداری به همرا کیسه زرده ها ...

مبارکتون باشه .ان شاالله بارداری خوبی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻