2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047308 بازدید | 684587 پست
ممنون عزیزم نگران نباش انشاءالله که این فندق ما پیش مامانش میمونه وصدوبیست سال قلبش برا مامانش میتپه

انشاالله انشاالله دلش برام رحم بیاد هم فندوق هم خدا دعام کن خواهری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم امسال دوبار انتقال منفی داشتم الانم دیگه راضی نمیشه میکه دیگه نمیام دکتر هروقت خدا خواست بهمون ب ...

منم مشکل ایمنی دارم اگه تهرانی برو پیش دکتر زرنانی خیلی دکتر سرشناسیه تواین زمینه دکتر ایمونولوژیه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل ایمنی دارم اگه تهرانی برو پیش دکتر زرنانی خیلی دکتر سرشناسیه تواین زمینه دکتر ایمونولوژیه

عزیزم بدبختی منم اینکه تهران نیستم راهم خیلی دوره همسزم میگه نمیام 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام خانوما من آذر پانکچرشدم این ماه بایدبرم انتقال دومین پریودیمم هس اولی سرموعدحتی۴روززودتربودولی این ۱۰روزتاخیرداره تاالان دلم میخوادزودتربیاد بی بی زدم منفی بود مطمعنم باردارنیستم شوهرم آزواسپرمی هستش اگه راهی بلدین که سریع پریودشم بگین خداخیرتون بده دلم میخوادزودتربرم براانتقال دیگه تحمل ندارم امپول بزنم میگن بازم۱۰روزطول میکشه تاپری بشم براهمین راه اسونترمیخوام و سریعتر

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
سلام دوستان دارم از استرس میمیرم فکر کنم همه چیز از دست رفت امروز روز هشتمم هست میخواستم دوش بگی م ...

سلام عزیزم روز هشتم خیلی زوده برا پریودی برفرض منفی بودن پس بخودت استرس نده و این خون برای لانه گزینی بوده ب احتمال خیلی قوی از الان بهت تبریک میگم استراحت کن و اصلا استرس نداشته باشه ایشاا... ک خبرای خوبی تو راهه

عزیزم حتما بنظرم بزن، مخصوصا الان که این ویروس جدید اومده، همسرت اگه فایزرم میزد حتی سه دوز بازم احت ...

مرسی از راهنماییاتون تا هفته ی دیگه حتما یه کاریش میکنم با این وضع زدنش یه درده نزدنش هزارو یه درده 😬😬😬

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
تو رو خدا منو آروم کنید خیلی استرس دارم ینی با ذخیره کم باردار میشم 😭😭😭اون موقع ک بالا بود نشدم ا ...

چرا نشه عزیزم برای خدا کاری نداره خیلیا توی همین پیج بودنو با ذخیره پایین باردار شدن ایشاا... ک شما هم باردار میشی و بارداری راحتی رو پشت سر میگذرونی

سلام دوستان دارم از استرس میمیرم فکر کنم همه چیز از دست رفت امروز روز هشتمم هست میخواستم دوش بگی م ...

من روز ۹ قشنگ خونریزی کردم بعدش شیاف گذاشتم بند اومد

ازمایشم مثبت شد

نگران نباش 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام دوستان اینجا کسی بیمارستان بهمن تخمک 

اهدایی گرفته؟؟

کسی در  مورد بیمارستان بهمن اطلاعاتی 

داره؟بچه ها اگه پیاممو خوندید تروخدا 

جواب بدین ممنونم

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزی که ای جانم حاجت روا بشی

قربووونت گلم. خدا نی نی گلتو حفظ کنه برات  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم روز هشتم خیلی زوده برا پریودی برفرض منفی بودن پس بخودت استرس نده و این خون برای لانه گزین ...

وای عزیزم خدا از دهنت بشنوه..ان شالله که خیره

ولی من که بلاستوسیت انتقال دیدم روز هشتم دیر نیست برای لانه گزینی؟

تو رو خدا منو آروم کنید خیلی استرس دارم ینی با ذخیره کم باردار میشم 😭😭😭اون موقع ک بالا بود نشدم ا ...

چرا نشی گلم. اصلا به این چیزا نیس ب خدا.

بزرگ ترین ظلمو الان خودتو داری می کنی به خودت. استرس تو این راه بزرگترین سمه. همه چی رو بسپار ب خدا. به این فک کن که استرس و فکر و نگرانی داشتنت ذخیره تو بالا میبره؟ نفعی برات داره؟ تغییری تو نتیجه ایجاد می کنه؟ نه. بلکه برعکس سمه و سیستمتو کلا میریزه بهم.

ان شاالله با بهترین نتایج رد می کنی این مراحلو و نی نی گلتو بغل میگیری  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم چسبندگی جفت به رحمه انگار باید بین هفته ۳۴ تا ۳۶ سزارین کنن و اگه چسبندگی زیاد باشه مم ...

سارا جون عزیزم انشاءالله دختر خوشگلت سالم میگیری بغلت..استرس نده به خودت فقط خوب غذاهای مقوی که بچه وزن میگیره بخور خیلی زود درست میشه..برات از ته قلبم دعا میکنم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم