2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
دوستان‌خواهران‌لطفا‌منوراهنمایی‌کنید من‌وقت‌دوزسومم‌رسیده‌.فرداهم‌پریودمیشم.میخام‌برم‌براشروع‌پانکچ ...

عزیزم اینکه بزنی که هیچ موردی نیست اما اگه داروی خاص میخوری اینو دکتر بهتر میتونه کمک کنه تا ماها❤️ در کل اگه تونستی بزنی یک لحظه شک نکن و بدون تردید بزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینهمه پزشک و دانشمند میگن بزنید حتما یه چیزی میدونن عزیزم اگه عوارض گرفتن کرونا رو تووی بارداری بخو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اره تصمیممو میگیرم تا هفته ی دیگه .

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم اینکه بزنی که هیچ موردی نیست اما اگه داروی خاص میخوری اینو دکتر بهتر میتونه کمک کنه تا ماها❤️ ...

دارویی‌که‌استفاده‌میکنم‌دکترم‌گف‌بزن‌مشکل‌نداره

امافرداپریودمیشم‌میرم‌براپانچر

ازاون‌میترسم‌بزنم‌بگن‌یه‌ماه‌فاصله‌بده

نزنم‌بگن‌چرانزدی؟

درکل‌واکسن‌بزنیم‌داروهای‌پانچرشروع‌بشه‌مشکل‌نداره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام دوستان

دارم از استرس میمیرم فکر کنم همه چیز از دست رفت

امروز روز هشتمم هست میخواستم دوش بگی م تو حموم احساس کردم یه کم خون دیدم سریع دوش گرفتم اومدم شبافم رو زدم متاسفانه شیافم کثیف بوددو😭😭😭😭😭😭

منم اصلا نمی خواستم بزنم ولی دکتر گفت برای بچه هیچ خطری نداره و نزدنش خطرناکتره دفعه قبل بهم گفت اگه ...

عزیزم ممنونم ایشالا که برات به خیر بگذره بهم خبر بده زدی حاتما تا منم ترسم بریزه بتونم با ترسم کنار بیام.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دارویی‌که‌استفاده‌میکنم‌دکترم‌گف‌بزن‌مشکل‌نداره امافرداپریودمیشم‌میرم‌براپانچر ازاون‌میترسم‌بزنم‌ب ...

همین امروز داشتم پیج اینستاگرام دکتر بهنام حاجی حسنلو میدیدم گفته بود حتما اگه هنوز شروع نکردید بزنید اگه میخوای مطمئن شی زنگ بزن رویان 

بعید میدونم بخاطر دوز سوم زدنت بگن انجام نمیدن ولی اینجوری بزنی دیگه واقعا خیالت راحته ایشالا که همین اخرین پانکچر و انتقالتم هست❤️❤️❤️

سلام دوستان دارم از استرس میمیرم فکر کنم همه چیز از دست رفت امروز روز هشتمم هست میخواستم دوش بگی م ...

ننرس عزیزم ایشالا لک لانه گزینی بوده استراحت کن اگه لکت ادامه داشت به دکترت زنگ بزن

قربونت برم گلم. هم نامیم. منم فاطمه ام    

عزیزی که ای جانم حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ننرس عزیزم ایشالا لک لانه گزینی بوده استراحت کن اگه لکت ادامه داشت به دکترت زنگ بزن

اخه لک لانه گزینی روز هشتم که نمیشه😔

من بلاستوسیت انتقال دادم

زنگ زدم گفتن شیافت رو یدونه اضافه کن

مطمئنم ک بتات میره بالا دختر وقتی دوبرابر شده خب دیگه نگرانیت برای چیه معلومه با بتای پایین کیسه دید ...

انشاالله دعام کن عزیزم 

دکتر گفت بیا برا همون رفتم توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم مبارکه مامان شدی انشالله همه چی برات به خوبی پیش میرم و نتیجه دومت هم عالی میشه 

ممنون از دعای قشنگت انشاالله انشاالله توکل بخدا

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم

انشاالله که حال دلت خوب باشه همیشه توکل بخدا انشاالله خوشحالیم تدوام پیدا کنه دعام کن گلم

عزیزم بتای بالای هزار ساک رو میبینن معمولا. نگران نباش. برای من بتام هزار و خورده ای بود گفتن زوده ه ...

انشاالله توکل بخدا میترسم یکم اما توکل بخدا کاش رشد کنه دعام کن