2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست
خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم     از صبح به فکرت بودم الهی همیشه خوش خبر بیای

قربونت برم

مرسی عزیزم😘😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی شکر دیگه نرو اونجا از دست این تشخیصای مزخرف آدم بعضی وقتا ..‌ الهی شکر سعی کن خودتم یک آروم ...

اره بابا دیگه نمیرم اینقدر بهم استرس داد و گریه کردم 

مرسی خاله جونش😍😍😍

الهی هرچه زودتر یه نی نی تپلی خدا بهت بده🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم به اینش فکر کردم اما راستش به دکترم گفتم گفت اگه جایی نمیری نزن اجباری نیست من گفتم  ر ...

عزیزم حتما بنظرم بزن، مخصوصا الان که این ویروس جدید اومده، همسرت اگه فایزرم میزد حتی سه دوز بازم احتمال اینکه بگیره داره متاسفانه، چه بسا با یک نفر ارتباط داشته باشه، نمیشه گفت در طول بارداری با هیچ انسانی ارتباط نداریم، من کل بارداریم رو خونه موندم بغیر از دو سه بار رفتم بیرون، الانم کل خونواده همسرم کرونا گرفتن و منم متاسفانه با اینکه دوز دومم تازه زدم گرفتم، چون همسرم گرفت، الان همه علایمم بعد دورزو رفت فقط سرفه مونده، دکتر که رفتم برام نامه بستری داد با اینکه حالم خوب بود گفت سرفه کیسه ابت پاره میکنه،بدتر شدی حتما برو بستری شو بخاطر بچت، ماها با ادمای معمولی فرق میکنیم، دیگران کرونا میگیرن واکسنم نزده باشن مث سرماخوردگی رد میکنن، برا ماها ی عطسه هم خطرناکه

سلام هیوا ممنون به فکرم بودی رفتم دو برابر شده دکتر گفت بیا سونو رفتم گفت چیزی فعلا دیده نمیشه بتام۱ ...

عزیزم مبارکه مامان شدی انشالله همه چی برات به خوبی پیش میرم و نتیجه دومت هم عالی میشه 

هنوز انتقال نداده که!  روز۶ پریودشه،داره دارو میکنه که انتقال بده

میدونم عزیزم ولی احتمال بارداری هست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام هیوا ممنون به فکرم بودی رفتم دو برابر شده دکتر گفت بیا سونو رفتم گفت چیزی فعلا دیده نمیشه بتام۱ ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
توکل بخدا دلم به خدا گرمه انشاالله پنج شنبه هم مثل همیشه هوامو داشته باشه  آره خعیلی سخته من ب ...

عزیزم بتای بالای هزار ساک رو میبینن معمولا. نگران نباش. برای من بتام هزار و خورده ای بود گفتن زوده هفته ششم بیا. ایشالا میری جنینت رو میبینی به زودی  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بحق همین وقت از خدا می‌خوام هر آرزوی قلبی داری بهش برسی و دامنت سبز بشه محتاج دعاتم خواهری

ممنون عزیزم نگران نباش انشاءالله که این فندق ما پیش مامانش میمونه وصدوبیست سال قلبش برا مامانش میتپه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

دوستان‌خواهران‌لطفا‌منوراهنمایی‌کنید

من‌وقت‌دوزسومم‌رسیده‌.فرداهم‌پریودمیشم.میخام‌برم‌براشروع‌پانکچر.البته‌اگه‌همه‌چی‌خوب‌باشه‌.داروهاشروع‌میشه.

موردی‌نداره‌بزنم‌واکسنمو؟

چون‌رویان‌میرم‌میترسم‌برم‌وبهانه‌دوزسوم‌بگیرن

ازیه‌طرفم‌میگم‌‌هیدروکسی‌میخورم‌مشکلی‌پیش‌نیاد؟

توروخداراهنمایی‌کنید.چیکارکنم.استرس‌منوکشت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام مهربون یکماه نیم دارم میخورم

خیلی خوبه. ایشا... همه چی خوب پیش میره

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
عزیزم منم ۱۸ هفته و ۲ روز رفتم برا غربالگری دوم اونجا دیگه کامل دید قشنگ مشخص بود منم ۱۶ هفته سونو ر ...

ممنون عزیزم از اینکه جواب دادی

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .