2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047236 بازدید | 684581 پست
من بخاطر هماتوم خونریزی شدید کردم دستور استراحت کامل دادن و یک امپول و دو تا شیاف

ممنون عزيزم از پاسخگوييتون 😍چند روز خونريزي داشتيد؟هفته چند بوديد؟ چطور تشخيص هماتوم دادند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس استرس برات خوب نیست پزشک خودت سونوت کرد؟

نه پزشک خودم نبود رفتم همونجایی که میرفتم همیشه اینجوری استرس داد

دوباره پاشدم رفتم رویان سونو شدم گفت چسبندگی نیست کی گفته چسبندگی داری و سن بچه هم خوب بود

خدا نگذره از بعضی ازین دکترا فقط استرس میدن با این وضعیتمون باید بخاطر نابلدی بعضی ها حرص بخوریم

مرسی نیلو جونم

اتفاقا من همیشه به یادت هستم هر موقع نی نیم تکون میخوره واسه همه منتظرا دعا میکنم واسه شما  مخصوص دعا میکنم که بزودی تجربش کنید

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان…روزتون بخير من هفته شش بارداري هستم واز ديروز افتادم رو خونريزي وحتي لخته هم ديدم،همون ...

عزیزم من از هفته ۱۶ به خونریزی شدید افتادم طوریکه ۲ واحد خون بهم تزریق کردن، تا ۲ ماه هم ادامه داشت ولی تمام مدت جنین سالم بود و مشکلی نداشت، فقط خودم وضعیتم خیلی خطرناک بود، ماه هفتم هم بدلیل پارگی کیسه آب مجبور به زایمان شدم که متاسفانه پسرم ریه هایش تکمیل نشده بود و سه روز بعد از دنیا رفت، نگران جنین نباش عزیزم بیشتر مراقب خودت باش، نی نی هم ان شاالله همه چیزش نرمال میشه، استرس بدترین چیره آروم باش و به خودت برس و فقط استراحت کن، در حد دستشویی و حمام و نهایت یه آشپزی اونم خیلی سرپا نباشی، داروهات هم سر تایم استفاده کن، من آمپول پرولوتون استفاده میکردم.برات آرزوی سلامتی دارم عزیز دلم و صحیح و سلامت نی نی رو در آغوش بگیری 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم هر سری ویزیت میرم خودش سونو داره قلب و کلا جنین و سونو میکنه و چک میکنه. هزینه اشم صد و خو ...

سلام عزیزم خوبی چخبر

میگم من امروز رفتم پیش دکترم گفت حتما واکسنو بزن گفت اگه بگیری بزنه به ریه خیلییی سخت میشه خطرناکه واسه خودت و بچه

من هفته دیگه میرم میزنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزيزم از پاسخگوييتون 😍چند روز خونريزي داشتيد؟هفته چند بوديد؟ چطور تشخيص هماتوم دادند؟

من ۶ هفته بودم خونریری زیاد بود سونو شدم هم قلب بچه رو دیدم 😍 هم یک هماتوم خیلی بزرگ 😕 ۳ روز قبل سونو شده بودم قلب رو ندیده بود

خدایا شکرت
همسرم ۳سال پیش عمل کرد..هیچ تغییری نکرد تعدادش؟

نه اون‌موقع تغییر نکرد ،تازه فرتیل اید و موتلیتی بوست هم همراه کانت بوست خورد ولی چون دکتر خوب عمل نکرده بود تغییر نکرد 

ولی اگه همسر تو‌الان واریکوسل نداشته باشه تاثیر میذاره چون کلا اون مکملها قوی هستن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم درد نداری فک نکنم اصلا جای مشکلی باشه استراحت کن دراز بکش چیزی نیست اگه دیدی ادامه داره زنگ بز ...

رفتم هیوا جان دکتر ..گفت دهانه رحم یکم باز شده فرستاد سونو واژینال اونجا گفتن مشکلی نمی بینیم ولی دهانه رو معاینه بهتر تشخیص میده فعلا استراحت می کنم تا فردا با دکترم حرف بزنم 

@favali   رفتی آزمایش به سلامتی؟

سلام هیوا ممنون به فکرم بودی رفتم دو برابر شده دکتر گفت بیا سونو رفتم گفت چیزی فعلا دیده نمیشه بتام۱۵۳/۹۴ شده بعد گفت پس فردا باز آز بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

راستی دخترا سونو واژینال مضر نیست دکتر انجام داد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

نه عزیزم ضرر نداره تا قبل هشت هفته سونوها واژیناله. راستی خیلی خیلی خوشحال شدم بالا نوشتی بتا دوبرابر شده ایشالله همینجوری روند دوبرابرش طی شه و تا آخر بارداری خوبی رو تجربه کنی توام با آرامش😇🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام هیوا ممنون به فکرم بودی رفتم دو برابر شده دکتر گفت بیا سونو رفتم گفت چیزی فعلا دیده نمیشه بتام۱ ...

اوف. خدارووووشکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی چخبر میگم من امروز رفتم پیش دکترم گفت حتما واکسنو بزن گفت اگه بگیری بزنه به ریه خیل ...

منم به اینش فکر کردم اما راستش به دکترم گفتم گفت اگه جایی نمیری نزن اجباری نیست من گفتم  رعایت میکنم هیچ جا نمیرم همسرمم کارش طوریه که با کسی در ارتباط نیست ۲ دوزشم آسترازینکا زده. نمیدونم والا خودمم تووش موندم نمیدونم بزنم یا نه الانم که دوباره زیاد شده متاسفانه خودمم دودل شدم که بزنم یا نه چون توو خود پیج مام همش زده از هفته ۲۸ خیلی خطرناکه گرفتنش احتمال گرفتنشم بیشتره. واقعا نمیدونم میترسم راستش برا بچم خیلی میترسم . قطعی میخوای هفته دیگه بزنی؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

ان شالله که داره میره بالا ناراحت نباش. تا ۸ هفته واژینال انجام میدن چون شکمی چیزی مشخص نمیشه من با کلی خونریزی برام واژینال انجام داد وارد ۹ هفته شدم شکمی انجام داد

خدایا شکرت
سلام هیوا ممنون به فکرم بودی رفتم دو برابر شده دکتر گفت بیا سونو رفتم گفت چیزی فعلا دیده نمیشه بتام۱ ...

عزیزممممممم مبارکت باشه ایشالا سالم بغلش بگیری منم دعا کن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵