2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۶ رفتم دوش گرفتم اونم با آب ولرم زیر ۱۰ دقیقه اومدم بیرون. آشپزی میشه گفت روز سوم اخه فردای انتق ...

یعنی از روز سوم آشپزی کردید! چه خوب

من امروز روز هفتم انتقالم هست با کلی ترس و لرز اشپری کردم

سلام دوستان خوبید ؟من از دیردز زیر نافم منظور رحمم سفت میشه بدون درد خیلی نگرانم کسی تجربه داره ؟وار ...

عزیزم درد نداری فک نکنم اصلا جای مشکلی باشه استراحت کن دراز بکش چیزی نیست اگه دیدی ادامه داره زنگ بزن دکترت

مرسی عزیزم .هزینه اش چجوریه قبمت ویزیت و سونوها؟بعد هرسری میرید اونجا سونو میشین؟ممنون میشم راهنمایی ...

اره عزیزم هر سری ویزیت میرم خودش سونو داره قلب و کلا جنین و سونو میکنه و چک میکنه. هزینه اشم صد و خورده اییه هر دفعه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من سه ماه خوردم و رفتم تخمک کشی،فوق العاده تاثیر خوب روی کیفیت و تعداد تخمک داره

اوابوست و فرتیل اید زنانه روزی چندتا استفاده میکردی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اوابوست و فرتیل اید زنانه روزی چندتا استفاده میکردی ؟

ماهی ک اقدام نداریم فرتیل و اینو فولیک بخوریم تاثیر داره واسه ماه بعد یا هرماه جدا

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔