2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
شک نکن تهش خیلللللی شیرینه. مردها به اندازه یه زن نمیتونن مارو درک کنن. این هورمونهایی که واردبدنمون ...

منم دوره پانکچر هر روز گریه میکردم اثر داروها خیلی زیاد بود ،الانم اون کلینیک‌ که آمپولارو میزدم یادم میافته تپش قلب میگیرم ،خدا خودش نتیجه زحماتمون رو با بچه های سالم و صلح بده ،همه اون کسهایی که بچه ندارن چه توی این تاپیک هستن چه بیرون از این تاپیک به آرزوشون برسن انشالله 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بار پانکچر کردم،سه بار انتقال دادم،ولی منفی شد هرسه بار. بعد چندسال فاصله افتاد چون شوهرم راض ...

منم سه بار انتقال دادم نشد خیلی حالم بده شوهرمم فعلا راضی نمیشه بیاییم تهران ..گفتم مکمل بگیرم استفاده کنیم الان بهش آسپیروژن الکارنتین و سلنیوم میدم با عرق کاسنی خودمم کیوتن میخورم حتما میرم مکمل رو میگیرم استفاده کنیم 

عزیزم من تا قبل کورتاژ آندومترم به ۱۰ هم میرسید مشکلی نداشتم با اولین انتقال جنین مثبت شدم اما بخت ...

الهی عزیزم ، حتما خیریتی داره گلم به وقتش همه چیز خیلی خوب و عالی اوکی میشه، دعا میکنم برات خیلی زود بهترینها رقم بخوره

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
برای شما که خدای نکرد جمع نمیشد شده بود وسطای سیکل نمای سه خطیش خراب بشه؟

یک ماه اینطوری شد، البته ضخامتش پایین نیومد ولی کدر شد و نمای سه خطیش بهم ریخت برای همین کنسل شد، اما این ماه خدا رو شکر کدر نشد و خوب موند اما ضخامتش همون ۶,۸ موند

ممنون عزیزم از اطلاعات خوبت بله من یک سال و نیمه با اصلاح سبک ک خانم تاجیک بهم گفتن تقریبا همه این م ...

الهی بگردم عزیزممممم، حس و حالتو میفهمم، من هم پنج سال پیش پسر سه روزمو از دست دادم، هنوز نگاهش جلوی چشمامه و حتی ذره ای از داغش توی سینه و کم نشده، الآنم تمام امیدم اینه بتونم دوباره مادر بشم و براش سنگ تموم بذارم، برای پسرم که نتونستم کاری کنم 😔😔

ولی روحیه مو این روزا حفظ کردم، همسرم هم خیلی همکاری می‌کنه شکر خدا چون حتی به مادرم هم چیزی نگفتم که در حال انجام آی وی اف هستم، شما هم بدون که اون دنیا وقتی همه پریشان و سردرگم هستن، پسر شما چون پاک و معصومه به سراغت میاد و با خودش به بهشت میبره، الان هم تحت تربیت و نگهداری خانم فاطمه زهرا س هست، پس بعد از خدا به خانم توکل کن و با لبخند به استقبال حکمت خوب خدا برو عزیز دلم، برای ما هم دعا کن عزیز دلم 🌹⁦❤️⁩🙏

منم سه بار انتقال دادم نشد خیلی حالم بده شوهرمم فعلا راضی نمیشه بیاییم تهران ..گفتم مکمل بگیرم استفا ...

وای عزیزم شوهر من راضی نمیشه هرچی التماسش میکنم میگه نه حتی مکملارو هم میگه نخور واقعا موندم چکارکنم حتی برا ایمنیم هم که مشکل دارم نمیاد فقط خدا خودش معجزه کنه برامون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان…روزتون بخير من هفته شش بارداري هستم واز ديروز افتادم رو خونريزي وحتي لخته هم ديدم،همون ...

من بخاطر هماتوم خونریزی شدید کردم دستور استراحت کامل دادن و یک امپول و دو تا شیاف

خدایا شکرت
دوستان كسي تجربه اين مشكل من نداشته راهنمايي ام كنه🥺🥺🥺

عزیزم منم هفته شش شدید خونریزی کردم و لخته دفع میکردم 

دکتر روزی سه تا دوفاستون بهم داد قطع شد بعدش هم استراحت زیاد فعالیت نداشتم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود