2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
خانم ها کمککککک  یکی از دوستان داره داروهای انتقال جنین فریز ر مصرف میکنه،سینافکت هم تزریق میک ...

باید مطمعن بشه باردارنیس و یا خارج رحم چیزی نباشه و به مرکزش اطلاع بده 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها لطفا هر کی میدونه جوابمو بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 امروز رفتم سونو گفت وزن بچه خوبه رش ...

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم اما شاید منظورش این باشه که بچه کوچیکه و وزنش به نسبت سنش کمتر است ان شالله چیزی نباشه مصرف پروتیین رو بیشتر کن و به خودت استرس نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم اما شاید منظورش این باشه که بچه کوچیکه و وزنش به نسبت سنش کمتر است ان شال ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم منم اهوازم منم پرونده تشکیل ندادم شما کدوم دکتر میری ؟

سلام گلم ببین من قبلا کلینیک مهزیار میرفتم ی سقط داشتم یبارم نتونستن برام انتقال بدن دکتر گفت دهانه رحنت تنگه هربار خاستی انتقال بدی بگو با بیهوشی باشی جنینمو دوباره فریز کردن کیفیتش اومد پایین و نگرفت بار سوم و دیگه جنین نداشتم دیگه خیلی هم هزینه ها بالا بود هم واقعا ناراحت شدم ک جنینام خراب شده بودن رفتم بیمارستان امام بخش نازایش تازگیا بازسازی شده دکترا هم مرم۱ی و شبنم سالمی و نیکبختن من که خیلی راضی ام با اینکه بیمارستان دولتیه اما واقعا راضی بودم

سلام دوستان من هفته گذشته رفتم سونو و غربالگری سه ماهه دوم نمیدونم چرا دکتر سونوگرافی نگفت دقیق جنسی ...

عزیزم منم ۱۸ هفته و ۲ روز رفتم برا غربالگری دوم اونجا دیگه کامل دید قشنگ مشخص بود منم ۱۶ هفته سونو رفتم دکتر گفت جنسیتش هنوز مشخص نیست نگران نباش میگن دختر رو باید دیرتر بری سونو پسر زودتر مشخص میشه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستانی که میرن مام نظر شما درباره دکتر سودابه متین چی هست؟من پیش آزاده حسینی میرفتم خواستم وقت بگیر ...

عزیزم من از غربالگری اولم دیگه رفتم تحت نظر خانوم دکتر متین من که راضیم ازشون تا الان . دکتر خوبیه به نظرم تشخیصشم درسته

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
الانم روز سوم انتقالمه دکتر مرمضی برام انتقال داد بدون بیهوشی اصلا دردی ام نداشتم

بسلامتی ان شالله که خبر مثبت شدنتو به ما بدی منم . منتظرم پری شدم این ماه برم انتقال بدم سری پیش منفی شدم میدونم نباید استرس داشته باشم ولی تا حد مرگ استرس دارم که نکنه دوباره .....

در هرصورت تلاشمو می کنم توکل بخدای بزرگ و مهربون.

بچه ها لطفا هر کی میدونه جوابمو بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 امروز رفتم سونو گفت وزن بچه خوبه رش ...

سلام عزیزم، از بابت رشدش نگران نباش خیلی که عقب نیس، اتفاقا من این روزا هفته ای یبار بخاطر همین رشد جنین میرم سونو می بینم که اکثرا سونوگراف به خانما میگه رشد بچه ات یه کم کمه، یعنی میخام بگم خیلی زیاد شده، بعد از تولد حسابی تپلی میشن، البته الانم خوب خوب غذا بخور تا حسابی وزن بگیره، در مورد چسبندگی چیزی نمی دونم، خود دکتر توضیحی نداد که بخاطر چی هست و خدایی نکرده خطرناکه یا نه، انشاءالله که چیزی نباشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم پس باهمیم😉 نه برای من سلفری ننوشته دکترم شما هم بهتون احتمال گفت؟؟

احتمال گفت یعنی چی؟ جنسیت منظورتونه؟

نه هیچی نگفت

من امروز سلفری دادم. تو جواب اون جنسیت معلوم میشه . اما خب دو هفته دیگه جوابش میاد

خواهرم میگه حالت هام دختره  

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
خانوما هر کی میدونه بگه بعد امپولhcgچند روز بعدش بی بی درست نشون‌میده

من 6 روز بعد گذاشتم درست بود، دیگه 6،7 روز بعد کاملا درسته.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست