2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست

سلام به همگی 

منم چند روز پیش پانکچر شدم و با میکرو 12جنین فریز کردم الان دو ماهه دیگه انتقالمه ومیخوام بدونم که چه کارایی بهتره انجام بدم تو این دوماه 

خوشحالم ک تایپیکتونو پیدا کردم

منم قبل آی وی اف کیست سینه داشتم گفت چون دارو مصرف میکنیم شایع هستش  دارو مصرف کردم بعد یکماه ...

خدا بهمون رحم کنه..آش نخورده و دهن سوخته همه هورمون که تزریق کردم و بدوبدو  آخرش هیچی سه انتقالم منفی شد جنینم ندارم ..الانم که سینه درد گرفتم ریزش مو شدید گرفتم صبح و شبم گریه و استرس یه روزم بیخیال میخوام بشم با کنایه اطرافیانم...خلاصه خیلی روزای  بدی می گذرونم  برام دعا کنید خدا بهم لطف کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرس یعزیزم ماام ولیم خدارو شکر به سلامتی انشالله منم پس فردا برم احتمالا خدابخواد

ان شاالله بسلامتی رفتی بهم خبر بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان کسی قرص واژینال سیلدنافیل استفاده کرده؟ بعدش چقدر باید دراز کشید؟ و اینکه چقد باید داخل ...

اول یک کم خیسش کن و با دست (با دستکش) تا جاییکه میتونی ببر داخل

کلا نیمساعت دراز بکشی جذب میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم منم روز ۱۴رفتم بتام ۷۵بود روز ۱۶شد ۷۰ افت کرد روز ۸۳٫۶شد الان تو برزخم گفتن دو روزه دیگه باید ...

ببین شاید دوتا بوده و یکیشون نتونسته لانه گزینی کنه

برای همین دوبرابر نشده، شما داروهاتو ادامه بده 

به امید خدا  خوب پیش میره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم چرا نشه من خودم مشکل ضخامت دارم دکترم میگفت برا یه خانم با همین شرایط نهایتا با آندومت ...

ای جانم خدا براشون حفظ کنه، ممنونم عزیزم الان یکم امیدم بیشتر شد 😘 شما هم آی وی اف کردین؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی از دعات عزیز دلم . چون به سفیده تخم مرغ حساسیت داشتم نتونستم بخورم . دوغ شور و اب هویج و کمپوت ...

عزیزم منم مثل شما هایپر شدم و یبوست شدید داشتم، انجیر خشک خیس کن صبح ناشتا اول یه لیوان آب جوشیده ولرم شده بخور بعد چند تا از اون انجیرها همراه کمی از آبش، کمپوتش بخاطر قندی که داره خیلی خوب نیست، بعدش هم نون و کره فراوون همراه مربای به یا انجیر بخور، هویج آبپز کن روش روغن زیتون بریز بخور، کلا چربیهای مفید رو باید بیشتر بخوری، یکم دنبه کباب کن بخور، فقط زیاده روی نکن، ماست ‌و لبنیات چند روز نخور، مگه شیر گرم همراه عسل، نعنا همراه گل محمدی دم کن با نبات روزی چند لیوان بخور خیلی ماثره، حتما حتما پیاده روی داشته باش حتی اگه شده توی خونه، ولی اصلا ندو، خم و راست زیاد نشو، وزنه اصلا بلند نکن حتی در حد یک کیلو، فقط پیاده روی روی سطح صاف، اگر تا دو روز دیگه یبوستت باز نشد یه قرص بیزاکودیل بگیر شب قبل خواب بخور صبح کامل معده تو تخلیه میکنم. برات آرزوی بهبودی دارم عزیزم.

بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

عزیزدلم خیلییی مبارکه😍😍😍

الهی قلبش صد و بیست سال بتپه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به همگی  منم چند روز پیش پانکچر شدم و با میکرو 12جنین فریز کردم الان دو ماهه دیگه انتقالم ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله، منم شهریور ماه پانکچر شدم و الان روز هفتم انتقال هستم توکل بر خدا.

این دو ماه تا میتونی ورزش کن، مخصوصا ورزش های لگنی، غذاهای سالم از همه رنج، پروتئینی، کربوهیدراتی، چربیهای مفید، میوه و ...

روی روحیه ی خودت حسااااابی کار کن چون تأثیر خیلییییی زیادی روی مثبت شدن انتقالت داره بخاطر هورمون های که ترشح میشه، اصلا تغییر ناگهانی توی رژیم غذاییت نداشته باش فقط همه چیز رو متعادل بخور، مثلا اگر چیزی خیلی گرمه حتما یه سردی کنارش بخور و بالعکس، مصرف قند و چربیهای مضر رو به حداقل برسون، میتونی از شکرهای بدون قند استفاده کنی همه جا دارن، فولیک اسید یادت نره حتما شبی یدونه بخور، ویتامین ث روزانه بخور، ویتامین دی رو چک کن حتما که پایین نباشه، قرص کیوتن خیلی خوبه تونستی بخور، سعی کن صبح ها سفیده تخم مرغ یا ارده شیره یا خامه عسل برای صبحانه داشته باشی بدنت رو گرم میکنه، همیشه قسمت شکم و رحمت رو گرم نگه دار مثلا من همیشه کلیه بند میبندم، و مهمترین نکته اینکه افراط و تفریط نداشته باش، نه صرفا گرمیجات و نه صرفا سردیجات. به امید خبر مادر شدنت عزیزم 😘

بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

مباااااارک باشه عزییییزم، الهی که سالم و صالح باشه، قدمش پر خیر و برکت باشه، نامدار باشه عزیزم، برای ما هم دعا کن، من هم انتقال دادم خیلیییی دعا کن برامون 🌹🙏⁦❤️⁩

مباااااارک باشه عزییییزم، الهی که سالم و صالح باشه، قدمش پر خیر و برکت باشه، نامدار باشه عزیزم، برای ...

فدات شم عزیزم الهی این دفعه خبر بارداریتو بهمون بدی

ای جانم خدا براشون حفظ کنه، ممنونم عزیزم الان یکم امیدم بیشتر شد 😘 شما هم آی وی اف کردین؟

، تو مرکزی که من میرم ضخامت از ۶/۸ به بالا رو انتقال میدن، میگن مهم اینه که ضخامت منظم و سه خطی باشه

من خودمم چند بار با ضخامت ۷ انتقال دادم و باردار شدم، البته به دلایل دیگه سقط شدند. نگران ضخامت اصلا نباش.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️