2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

عزیزدلم چقد قشنگ حستو گفتی از صمیم قلب خوشحالم ک مادر شدی خدا نینی هاتو برات نگه دار

دوستان گلم تورو خدا تورو به امام حسین قسمتون میدم منو هم فردا یادتون بندازین صب ساعت ۷ انتقال دارم.. ...

ایشاا... ک مادر میشی عزیزم اصلا استرس نداشته باش خدای ماها خیلی بزرگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد سمت چپ بالاتر از تخمدان فکر کنم بخاطر میوم هستش که دارم  ن دوبار دیدم خیلی کم رو کاغذ توال ...

بازم فردا حتما حتما به دکترتون بگین لطفا لک دیدنتون رو هم بگین آن شاالله هر چی خیره براتون اتفاق بیفته 

بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

ای خدا شکرت عزیزم بهترین لحظات و برات آرزو دارم 

انشاالله بسلامتی بغلش کنی گلم 

خدای بزرگ بهترین هارو برات نصیب کنه و کیییف زندگی و ببری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بازم فردا حتما حتما به دکترتون بگین لطفا لک دیدنتون رو هم بگین آن شاالله هر چی خیره براتون اتفاق بیف ...

ن لک دیگه ندیدم فقط پریروز اونم فکر کنم بخاطر شیاف بوده چون سوزش داشتم فکرم برا فرداست که بتام دو برابر بشه لطفا به تو دلیت بگو دعام کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رفتم مام گفت بهتره چکاپ کنی و سوتو سینه هم نوشت برام که تو سونو مشکوک بود بعد ام آر آی بهد بیوپسی و ...

درد نداشتی؟انتقال چندم باردار شدی؟من سه هفته میشه انتقالم منفی شده داروها قطع کردم سینم میسوزه  واسه این خیلی ترسیدم 

سلام عزیزم قربونت خوبیم خداروشکر شما و نی نی خوبین؟ من فردا ان شاالله میرم برای سونو

مرس یعزیزم ماام ولیم خدارو شکر

به سلامتی انشالله

منم پس فردا برم احتمالا خدابخواد

قربونت برم مرسی عزیزم. راستش من کار ویژه ای انجام ندادم، تغذیه م عادی بود بعد انتقال و همه چیز خورد ...

وای خیلی ممنونم ک تجربه اتو در اختیارم گذاشتی ایشاا... منم باردار بشم قبلا ی سقط داشتم و این منو خیلی میترسونه توروخدا برام دعا کن.ایشاا... ک بارداری فوق العاده خوبی داشته باشی و تموم زحمتات ب ثمر بشینه و لذتشو ببری

ن لک دیگه ندیدم فقط پریروز اونم فکر کنم بخاطر شیاف بوده چون سوزش داشتم فکرم برا فرداست که بتام دو بر ...

عزیزم من باردار نیستم تیکر برای آبجیم آن شاالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد برات فردا ازمایش دادی فردا تگ میکنی منو و لطفا یادت نره به دکتر بگی درد داری مخصوصا اگه یه موقع خدای نکرده بتا خوب رشد نکنه

دقیقا من توام یا تو منی منم ۱۵۶ ووزنم ۸۰ بود ولی دوهفته ایرژیمو شروع کردم شدم ۷۸وخوردهای میخوام تا ع ...

عزیزمی 

چه جالب قد و وزنت مثل منی  

ولی خدایش کم کردن وزن سخته ،ان شاالله  اراده کنیم و کم کنیم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم من باردار نیستم تیکر برای آبجیم آن شاالله هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد برات فردا ازمایش دادی فر ...

اره حتما خبر میکنم ای جانم انشاالله بسلامتی فارغ بشن

آره اگه رشد نکرد باید برم سونو

درد نداشتی؟انتقال چندم باردار شدی؟من سه هفته میشه انتقالم منفی شده داروها قطع کردم سینم میسوزه  ...

منم قبل آی وی اف کیست سینه داشتم گفت چون دارو مصرف میکنیم شایع هستش 

دارو مصرف کردم بعد یکماه دوباره پانکچر الان هم درد داره نمی‌دونم برا داروها هستش برا چیه خدا فقط کمکمون کنه