2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
بله شوهرم سالمه  الان من با کجا تماس بگیرم  دو ساله اقدامم و این دو سال دارو مصرف کردم&n ...

شهرتون مرکز داره؟ انتخاب کنین دیگه کدوم مرکز میخواین شهر خودتون یا تهران یا هر جای دیگه چطور میگین شوهرتون سالم آزمایش اسپرم فقط تو مرکز ناباروری جوابش معتبر هستش تو مرکز آزمایش دادین؟ کدوم شهرین؟

درد سمت چپ زیاد دارم و گاهی درد پریودی میاد سراغم و ول می‌کنه گاهی حس میکنم لک قهوه ای میاد اما کا ...

درد سمت چپ کجا دقیقا ؟ تخمدان یا پهلو؟ به دکترتون گفتین که سمت چپ درد دارین؟ لک رو دستمال می بینین؟ دکترتون کیه کدوم مرکز هستین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم ازت که جواب دادی گلم.     برام 12 ساعته نوشته یکی شو ظهر میذارم یکیشم شب ان ش ...

عزیزم دکتر من گفت بعدش حتما ۲ساعت دراز بکش بزار قشنگ جذب شه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شهرتون مرکز داره؟ انتخاب کنین دیگه کدوم مرکز میخواین شهر خودتون یا تهران یا هر جای دیگه چطور میگین ش ...

مرکز ناباروری داره ولی الان رفتم تو شاید میکرو رو ننوشته بود جز لیست خدمات مرکز 

بله اونجا رفتیم شوهرم آزمایش داد 

رییس مرکز هم دکترمه که تحت نظرشم 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
مرکز ناباروری داره ولی الان رفتم تو شاید میکرو رو ننوشته بود جز لیست خدمات مرکز  بله اونجا رفت ...

تو سایت

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
عزیزم من بعد قطع داروها سوزش و درد سینه دارم شما چطور متوجه شدین؟

رفتم مام گفت بهتره چکاپ کنی و سوتو سینه هم نوشت برام که تو سونو مشکوک بود بعد ام آر آی بهد بیوپسی و نهایتا عمل نه چیزی حس نمیشد اصلا.

[QUOTE=224747187]سلام عزیزم من روزی که پانکچر شدم رفتم خونه و فرداش رفتم سرکار  واسه انتقالم دو ...

من اولش پیش دکتر آرانژاد میرفتم بعد رفتم مام باردار شدم اما سقط شد دوبار دیگه هزینه هاش واقعا زیاد شده بود رفتم بیمارستان آرش اصلا مثل مام نیست  اما ارزونتره اونجا هم پانکچر شدم هم انتقال دادم 

درد سمت چپ کجا دقیقا ؟ تخمدان یا پهلو؟ به دکترتون گفتین که سمت چپ درد دارین؟ لک رو دستمال می بینین؟ ...

درد سمت چپ بالاتر از تخمدان فکر کنم بخاطر میوم هستش که دارم 

ن دوبار دیدم خیلی کم رو کاغذ توالت 

دکترم قبلا هم درد داشتم سونو کرده بود گفت بخاطر میوم هستش نمی‌دونم درد الان هم بخاطر اونه یا نه

توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم وزن و قدت چنده؟ من قدم ۱۵۶ و وزنم ۸۰ همشم قسمت شکم و باسن چربی دارم 

دقیقا من توام یا تو منی منم ۱۵۶ ووزنم ۸۰ بود ولی دوهفته ایرژیمو شروع کردم شدم ۷۸وخوردهای میخوام تا عیدبرسم به ۷۳ به امید خدا منم  شکم لامصب بدجور بزرگه