قربونت برم مرسی عزیزم.
راستش من کار ویژه ای انجام ندادم، تغذیه م عادی بود بعد انتقال و همه چیز خوردم بجز ماهی. حتی ادویه و زعفران هم خوردم. فقط چند ماهی میشد که سعی می کردم شکر و تنقلات کارخونه ای خیلی خیلییی کمتر مصرف کنم. بجز وقتهایی که مهمونی بودیم. و مکملهایی که دکتر داده بود و ماهها بود می خوردم: کیوتن. اسید فولیک. ویتامین دی. منیزیوم. ب کمپلکس. امگا سه و متفورمین. قبل از انتقال هم یکی دو ماه مغزیجات استفاده کردم مثل بادوم و پسته و انجیر . .. و برعکس بارهای قبل مدتی بود یبوست نداشتم. قبلا خیلی یبوست می گرفتم ولی فکر کنم گوارشم بهتر شده بود بخاطر مصرف بیشتر فیبر و سبزیجات و میوه.
از روز اول انتقال هم جوراب ضخیم پوشیدم چون تو یه مقاله خونده بودم خوبه برای انتقال جنین. استراحتم بعد انتقال زیاد نداشتم، یعنی اتفاقا از روز چهارم رفتم سفر به یه جای خوش آب و هوای نزدیک، ولی کار خونه نمی کردم. بجز روز اول استراحت نداشتم درواقع. پیاده روی هم رفتم تو ابن مدت چهار پنج بار آروم. اما در کل حرکاتم سبکتر بود و کندتر.
بی بی چک نزدم چون هم تجربه های قبلیم خوب نبود و هم سه تا آمپول هاش س ژ داشتم. روز ۱۴ رفتم آزمایش بتا شد ۶۷۵ و روز ۱۵ آزمایش رو تکرار کردم شد ۱۱۶۴.
علامتم مثل دفعه پیش بود دقیقا. دلدرد و گاه پادرد پریودی. لک نداشتم اصلا. و فقط از روز ده کمی نوک سینه هام حساستر شد.
دیگه همینها بود تقریبا. امیدوارم به دردتون بخوره عزیزم.