2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
ببخشید سوال می‌پرسم چندتا تخمک داشتی؟؟؟ چندتا جنین شد؟؟؟ داروت چی بود؟؟؟ به من پرگووریس دادن

۲۶ تا کلا ۱۰ تاموند ۸ تا تعیین جنسیت داروی چی رومیگی انتقال یا پانکچر اگه پانکچر رو می گی یادم نیست

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون داروی پانکچر چندتاش انتقال دادی؟

اونا فقط یادمخ دوپودرو یک اب میزدم یا گونال قرص متفورمینم میخوردم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیتور بود یه خط هایی کج و ماوج بود.دکتر گفت پاشو برو خوشحال باش.بچه ها من بالاخره مامان شدم.خدایا شکرت همین.

چند سال دویدم چند بار عمل کردم از عوارض داروها مجبور شدم بخشی از سینه ام رو بردارم گریه کردم غصه خوردم به بچه های تو پارک حسودی کردم تو این راه تنهای تنها بودم چون همسرم اصلا بچه نمیخواست اما ادامه دادم آخر سر به خدا گفتم تو نده اما من اینقد ادامه میدم تا خودت خسته شی بدی.هنوز به همسرم نگفتم به هیچکس نگفتم.اومدم اینجا چون میدونم شما بهترین شریک های حال من هستین.از ته قلبم برای تک تک تون بهترین هارو آرزو میکنم

بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

آخی عزیزدلم از صمیم قلبم برات خوشحال شدم خدارو هزاران بار شکر انشالله بخوبی و خوشی باقی مسیر هم طی کنی و به موقع نی نیتو بغل کنی😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
فکر نکنم با این بتا سونو کنن نه

شاید هم بگن بیا برای اینک ببینن ساکرو میبینن یا نه

من بار اول ک آزمایش مثبت شد گفتن دوباره تکرار کن تکرار کردم مثبت شد ولی گفتن سریع برو سونو بشی ک رفتم سونو گفتن ساک دیده نشد ،بعدشم ک دیگ....... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

خدارو صد هزار بار شکر عزیزم . بهت تبریک میگم . خوش به حال نی نیت که مامان قوی ای داره .  الهی نی نیت سالم و سلامت بیاد بغلت کیف دنیا رو بکنی . انشاله از این به بعد همش برات شادی و سلامتی و اتفاقای خوب باشه از ته دلم خوشحال شدم . خیلی برای بقیه دعا کن 

سلام عزيزم خداروشکر مبارکت باشه 

جوینده یابنده است 

احسنت به این اراده و همتت 

انشالله با دلخوش و سلامتی بغلش کنی گلم 

از صمیم قلب براتون خوشحالم و کاملا میفهممتون.

همه این حسا رو تجربه کردم و الان تنهاترینم در درونم. همسر منم بچه نمیخواد و به خاطر من قبول کرده و نمیتونه اونطور که من لازممه همدلی کنه. اما من پشتکار شما رو ندارم و اولین باره بعد از چند سال که میدونم راهی جز میکرو ندارم قدم گذاشتم ولی هنوز هیچی نشده جا زدم. هرشب موقع زدن گونال کارم گریه است از درد و حس ناکامی و دیشب که بهم گفت این تصمیم خودت بوده پس بپذیرش ویران شدم. 

مادر شدنتون مبارک🍃برای منم دعا کنین.🌱