2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
ااای جاااان. ان شاالله دو برابر بشه و بمونه برات      

خیلی میترسم دیروز هم تو خونمون ناراحتی بود یکم غصه خوردم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
راستی بچه ها کیوتن 100 میلی گرم رو روزی چند تا باید خورد؟

من روزی یه دونه میخوردم گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی تو سر خودت شیاف استفاده کردی برا ضخامت یا دکتر تجویز کرد منم چند دوره انتقالم بخاطر ضخامت عقب ...

نه عزیزم شیاف استفاده نکردم. امروز ک روز 10 بود چون ضخامتم پایین بود دکتر گف سیلدنافیل رو ب صورت واژینال استفاده کنم. هنوز شروع نکردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی میترسم دیروز هم تو خونمون ناراحتی بود یکم غصه خوردم 

توکلت ب خدا باشه عزیزم. یه نذری بکن ان شاالله خدا خودش حفظ کنه برات. منم برات نذر میکنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم شیاف استفاده نکردم. امروز ک روز 10 بود چون ضخامتم پایین بود دکتر گف سیلدنافیل رو ب صورت واژ ...

انشاالله که بره بالا عزیزم نگران نباش 

آزیترومایسین چه بد که آب کیسه آبو کم میکنه خوب شد گفتی عزیزم   من همیشه سونو میرفتم میزد ...

آره من‌مطمعنم‌ که کم میکنه . اگه الان نرماله که خدارو شکر ولی همیشه کاهو بخور خیلی آب داره 

خدای من خدای معجزه هاست . 
توکلت ب خدا باشه عزیزم. یه نذری بکن ان شاالله خدا خودش حفظ کنه برات. منم برات نذر میکنم

اره خیلی منتظر فردام خدا برام حفظش کنه 

مثبت بشم گفتم تمومه ولی همش استرسه

ممنون جونم منم برات نظر میکنم با بتای تپل بیایی عزیزم

عزیزم روز ۱۶ افت کرد روز ۱۸ از ۷۰ شد ۸۳٫۶ فردا باز باید برم آزمایش کلا موندیم چیکار کنیم 

انشاالله فردا با خبر خوب بیای منم پس فردا دوباره تکرار میکنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انشاالله فردا با خبر خوب بیای منم پس فردا دوباره تکرار میکنم

انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم بله توکل بخدا انشاالله دوتامون هم با خبرای خوش بیاییم

نه عزیزم. امروز رفتم سونو. بهش گفتم راجبه چسبندگی گف نه چیزی نیس رحمت رشدش خوبه و تری لاین شده ولی خ ...

ان شالله اینبار رحمت خوب رشد می کنه با یک بتای تپل میای خبر بارداری میدی

خدایا شکرت