2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست

خانما چرا هیچ کس جواب منو‌نمیده ؟ یعنی قبلا کسی اینجا آزمایش هورمونی نداده ؟ 

در مورد آزمایش پرولاکتین نمیپرسم شرایط اونو ‌میدونم 

بقیه هورمونی ها مثلا fsh ,lh , غیره باید روز سوم پریود باشه یا شرایط خاصی داره ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانما چرا هیچ کس جواب منو‌نمیده ؟ یعنی قبلا کسی اینجا آزمایش هورمونی نداده ؟  در مورد آزمایش پ ...

اره باید سوم پریود باشه وفکرکنم خونریزی هم داشته باشی شرایط دیگه شو نمیدونم زنگ بزن ازمایشگاه راهنماییت میکنن

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا .‌خب خدارو شکر.  منم تو مطب دکتر چند نفرو دیدم فرش مثبت شده بودن .ولی تو این سایت ۹۰ در ص ...

منم فرش بودم بعضی مراکز فرش انتقال نمیدن.فریز فکرکنم درصد مثبتش بیشتر باشه فقط میدونی بعضی جنینایی که ضعیفن ازفریز درنمیان و جنین  هایی که بهترن میمونن

یا رب العالمین
انشالله الهی آمین فدات شم. راستی یه سوال ماهی آزاد شمال پرورشیه مشکل داره بخورم؟

عزیزم دکتر تاکید داشت که فقط و فقط سالمون و قزل دیگه هیچ نوع ماهی نباید بخوریم من همش سالمون میگیرم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ممنون عزیزم جواب دادی یعنی گفتن پسره دختر شد؟؟ من دوقلو دارم بهم گفتن احتمال دختر و پسر خیلی دوست ...

بله عزیزم گفتن پسر ولی خوب دختره تودلیم🥰

ایشالله که همون باشه که خودت میخوای عزیزدلم 😘🤩

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اره باید سوم پریود باشه وفکرکنم خونریزی هم داشته باشی شرایط دیگه شو نمیدونم زنگ بزن ازمایشگاه راهنما ...

آزمایشگاه گفت باید دکتر بگه ،دکتر هم چیزی نگفته ،الان روز چهارم هست خونریزی هم‌ ندارم ،نمیدونم چیکار کنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستای گلم کیا انتقال جنین داشتن بیاین باهم باشیم این دوهفته رو،من روز دوم انتقالم و دیشب سر موضوعی خندم گرفت وقتی میخندیدم  تو دلم تیر میکشید نمیدونم بخاطر چی بود نکنه بد باشه؟

خیلی ناراحتم ولی می خوام سریع شروع کنم به ورزش و لاغر کردن.به نظر شما بعد از پریودی می تونم سریع برم ...

خیلی متاسفم. ان شالله به زودی باردار بشی. فکر کنم جواب آزمایش تغییری کنه. بنطرم اینبار مولتی ویتامین بخور الانم برو صحبت کن ببین اگه بری تو سیکل پانکچر کی میشه اخر اسفند بشه همجا تق و لقه. اگه نشد ۳ ماه مولتی ویتامین تغذیه سالم شماو همسرت داشته باشین فرودین برین. ان شالله اینبار نتیجه مثبت میگیری

خدایا شکرت
منم دنبالشم عزیزم،،الهی که مثبت بشی کدوم مرکز رفتی،چندتا جنین پسر برات تشکیل شد؟ چه داروهایی گرفتی ...

انشالله ابن سینا ۴ تا

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام دوستان عزیزم شبتون بخیر  اینجا کسی بوده دو مرحله ای پانکچر بشه؟  ممنون میشم پاسخ بد ...

سلام عزیزم

ببین یک مدل هست که شما پانکچر میشی، بعد دوباره دارو میگیری تا فولیکول های نابالغی که موندن بالغ بشن، بعد چند روز مجدد پانکچر میشی، در واقع در یک سیکل دوبار پانکچر میشی

اما میتونی مثلا به فاصله یکی دو ماه ( در دو سیکل متفاوت) پانکچر کنی و تجمعی جنین جمع کنی، بعد بری سراغ انتقال