2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست
@نگار80   گفته بودی تگم کن یادم رفت منفی شدم بتا 25 گفت دوروز دیگه تکرار کن

عزیزم منم روز ۱۴رفتم بتام ۷۵بود روز ۱۶شد ۷۰ افت کرد روز ۸۳٫۶شد الان تو برزخم گفتن دو روزه دیگه باید تکرار کنم 

آدم آواره میمونه

انشاالله رشد می‌کنه روز ۱۶برو باز 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ما یادمه برا همین اصلا ماشین نبرده بودیم تهران. ان شالله بخوبی براتون پیش بره عزیزم. 

قربونت برم مرسی انشاءالله 🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@favali   سلام آزمایش دادی؟!

عزیزم روز ۱۶ افت کرد روز ۱۸ از ۷۰ شد ۸۳٫۶

فردا باز باید برم آزمایش کلا موندیم چیکار کنیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم جواب دادی ..پس یکی رو همراه خودمون می‌بریم که رانندگی کنه ..شوره جان دعا کن چند روز دیگ ...

ان شالله همچی خوب پیش میره به خدا توکل کن. استرس هم نداشته باش خدا خیلی بزرگه

خدایا شکرت
سلام خوبی عزیزم  ببین من استفاده کردم فقط دکتر بهم گفته بود از حالت عادی داخلتر ببرم که بنظرم ...

عه چه خوب شد گفتی ممنون عزیزم.

برا من 12 ساعته داده  روزی دو تا. گفتم چجوری؟ گف اپلیکاتور داره الان دیدم هیچی نداره قرص خالیه.

ممنون از توضیحت عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه چه خوب شد گفتی ممنون عزیزم. برا من 12 ساعته داده  روزی دو تا. گفتم چجوری؟ گف اپلیکاتور داره ...

عزیزم انتقال دادی گلم 

من اینو نمی دونم ولی استرادیول میذاشتم خیس می کردم تهش دو بند انگشت داخل میذاشتم

دست گلت درد نکنه شوره جون. راستی بعد چقد دراز می کشیدی؟ بعد ببخشید بیرون هم چیزی میاد مث مال شیاف؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دست گلت درد نکنه شوره جون. راستی بعد چقد دراز می کشیدی؟ بعد ببخشید بیرون هم چیزی میاد مث مال شیاف؟

شب میداشتم راستش اصلا یادم نمیاد چون فقط ۳ روز گذاشتم بعد انتقال دیگه نذاشتم

خدایا شکرت

واس من شیاف بیرون میریخت سفید بود ترشحات هم دارم گفتن طبیعی هستش اول به پشت می‌خوابیدم بعد سمت چپ 

عزیزم انتقال دادی گلم 

نه عزیزم. امروز رفتم سونو. بهش گفتم راجبه چسبندگی گف نه چیزی نیس رحمت رشدش خوبه و تری لاین شده ولی خب بازم ضخامتم کم بود 6/2 بود. قرص واژینال اضافه کرد تا ببینیم چی میشه. نگرانم مث دفعه پیش بالا نره.

شما چیکار کردی عزیزم؟ دوباره آزمایش دادی؟ همش میومدم سر میزدم خبر بگیرم ازت

شب میداشتم راستش اصلا یادم نمیاد چون فقط ۳ روز گذاشتم بعد انتقال دیگه نذاشتم

ممنونم عزیزم. خدا نی نی گلتو حفظ کنه برات  

نه عزیزم. امروز رفتم سونو. بهش گفتم راجبه چسبندگی گف نه چیزی نیس رحمت رشدش خوبه و تری لاین شده ولی خ ...

اره گلم دادم روز ۱۶ افت کرد شد ۷۰روز ۱۸ رشد کرد شد ۸۳ دکترم میگه باید فردا دو برابر بشه وگرنه بیا سونو بررسی بشه

اره گلم دادم روز ۱۶ افت کرد شد ۷۰روز ۱۸ رشد کرد شد ۸۳ دکترم میگه باید فردا دو برابر بشه وگرنه بیا سو ...

ااای جاااان. ان شاالله دو برابر بشه و بمونه برات    

نه عزیزم. امروز رفتم سونو. بهش گفتم راجبه چسبندگی گف نه چیزی نیس رحمت رشدش خوبه و تری لاین شده ولی خ ...

راستی تو سر خودت شیاف استفاده کردی برا ضخامت یا دکتر تجویز کرد منم چند دوره انتقالم بخاطر ضخامت عقب میافتاد 

انشاالله خیره برات و انتقالت با موفقیت پیش بره

راستی بچه ها کیوتن 100 میلی گرم رو روزی چند تا باید خورد؟