2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوست خوبم، شما که بارداری چرا دیگه به پریود و تاریخش فکر می‌کنید میدونم ترس داری ولی تو رو خدا ...

سلام جانم من که به پریود فکر نمیکنم فقط درد دارم گاهی وقت نگرانم کرده آخه همین چهارشنبه گذشته مطب بودم قلبش رو دید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا آخه من خیلی بی تجربم از اون ورم نمیدونن اون تو چه خبره. خدا رو شکر که شماها رو دارم اینقد خودم ...

دورت بگردم هممون بی تجربه ایم دفعه اولمونه ولی خب به مرور انقدر تکرار میشه که خود به خود آدم متوجه همه چی میشه 

اگه میتونستیم والا میرفتیم دستگاه سونو میگرفتیم میذاشتیم خونه هرروز چک میکردیم😂🤣

من خودم اون اوایل تند تند میرفتم سونوگرافی انقدر که باورم نمیشد هرچند که هنوزم کامل باورم نشده با اینکه تکوناشو میفهمم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها، انشااله همتون  به سلامتی مادر بشین، من هم این ماه میخوام اقدام کنم واسه بارداری، ...

سلام عزیزم انشاءالله که خیره 

الهی که با اولین اقدامت صاحب یه نی نی ناز وسالم وصالح میشی با توکل به خدا اقدام کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم انشاءالله که خیره  الهی که با اولین اقدامت صاحب یه نی نی ناز وسالم وصالح میشی با تو ...

ممنون عزیزم از دعات انشااله ♥️

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
آلا تا چند روز دیگه مشخص میشه که انتقالش کی انشالله که اینبار همه چی براش جور میشه و انتقال میده.&nb ...

عزیزدلم که توفکرهستی من باسرنوشتم کنار اومدم من این سری همه کارکردم همه راههای نرفته‌ر‌و رفتم هیچ کاری نبود که نکرده باشم ولی آخرش نشد خدانخواست تنها چیزی که آرومم کرداین بود که شرمنده دلم نیستم چون همه کارکردم پیش خودم نمی‌گم کاش اینکارمیکر دم یااون راه میرفتم بهرحال خیلی تاوان پس دادم ازنظرروحی دیگه نمی‌خوام به اون روزها برگردم کارم شده دعاکردن درحق دیگران انشاالله خداقبول کنه سعی میکنم گاهی بیام سربزنم ازحالتون باخبربشم دوستدارهمتون هستم

سلام خانم ها، انشااله همتون  به سلامتی مادر بشین، من هم این ماه میخوام اقدام کنم واسه بارداری، ...

سلام دوست عزیز

از الان مبارکت باشه. ان شالله به حق امیرالمومنین فرزند صالح و سالم نصیبت بشه

توکل کن 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
واسه پانکچر هم کاهش وزن ضروریه یا برای انتقال مهمه من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم صورتم چاق نیست شکمم ...

خواهرهای گلم پیاده روی توی سیکل پانکچر ضروریه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزدلم که توفکرهستی من باسرنوشتم کنار اومدم من این سری همه کارکردم همه راههای نرفته‌ر‌و رفتم هیچ کا ...

خدا برات جبران کنه، هر طوری که صلاح میدونه. همین که آرامش داری ،خدا را شکر

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
آره حتی شده تو خونه ‌ مثلا دیروز و امروز نتونستم برم بیرون تو خونه خیلی راه رفتم .‌

پس سعی میکنم مرتب پیاده روی کنم

دوست گلم واسه پانکچر استرس هم داری؟

من زیاد استرس دارم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
پس سعی میکنم مرتب پیاده روی کنم دوست گلم واسه پانکچر استرس هم داری؟ من زیاد استرس دارم 

والا دروغه اگه بگم‌ نه . ولی خب نتیجه کاراشو تو مطب یا همین جا که میبینم آروم میشم . دیگه توکل بخدا .   کی پانکچر میشی ؟ اسفندی ؟

خدای من خدای معجزه هاست .