2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنونم عزیزم ❤️من جفتم قدامیه هنوز نمیفهمم 😬 یعنی یه چیزای محوی میفهمم اما نمیدونم ماله بچس یا نه ! ...

خواهش عزیزم اگه کامل لکه بینی قطع شده انوکسا آسپرینت رو باید شروع کنیا طبق نظر دکتر متین.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم من والا تو حموم رفتن محدودیت نذاشتم برا خودم هفته ای چندبار میرم تایمش ولی نهایت نیم سا ...

وای چه خوب

ممنون ماشالا جون

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
محل کار من خودشون تست میگیرن تست جای دیگه رو قبول نمیکنن😢😢

من فردای پانکچر قشنگ متونستم راه اینا هچ مشکلی نداشتم الکی خودمو زدم به موش مردگی فکر میکنم شما هم بتونی بری سرکار

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
منم عزیزم امروز انتقال دادم روزی سه تا استرادیول  دوتا شیاف پروژسترون  یه آمپول پروژسترو ...

مبارکت باشه ایشالا سفت بچسبن به دلت 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چقدرخوشحال شدم براشون مخصوصا ویهان خدابراشون خیربخوادهمینطوربرای خودت ازآلا خبرداری؟ انتقال داد؟ @a ...

مرسی عزیزدلم

الهی خدا قسمت دل مهربون خودت کنه به حق حضرت زهرا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دوستانی که مثبت شدید حموم‌چطوری میرید من در حد دوش ۵ دقیقه ای میرم ولی الان دلم میخاد برم بشینم شیو ...

والا من فقط دوبار حمومم طولانی شد اونم برای سونو  بود که تمیز کردم‌ وگرنه هنوزم ۴ روز یه بار میرم و نهایت دیگه ۸ دقیقه بشه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام سارا جان ساعت خاصی باید زنگ بزنم مطب برای نوبت چون از صبح گرفتم جواب ندادن  اگه به شماره ...

سلام عزیزم. ساعت ۴ تا ۹ شب روزای زوج نه به مطب زنگ بزن گلم 

😀😀😀 همسایم ماهی درست میکرد انگاری تو خونه من بود تو سرما پنجره باز کردم بتونم نفس بکشم

منم همش این مدلی ام😖😖😖😖😖

بالا نمیارم

ولی انگار یه بخاری نفتی دوده ای ترکیده.

همچین بویی توی دماغمه

😉

چقدرخوشحال شدم براشون مخصوصا ویهان خدابراشون خیربخوادهمینطوربرای خودت ازآلا خبرداری؟ انتقال داد؟ @a ...

آلا تا چند روز دیگه مشخص میشه که انتقالش کی انشالله که اینبار همه چی براش جور میشه و انتقال میده. 

فدات شم یه استراحت کن یه زمان به خودت همسرت بده انشالله دوباره شروع کن. دوست داشتی یه سرم پیش دکتر من بیا کارش عالیه.

🛑🛑دوستانی که کارمند بودن پانکچر شدن میشه بیان کمک🛑🛑 من کارم جوریه که باید از قبل با مدیرم هماهن ...

برای پانگچر نمیخاد

ولی برای انتقال بهتره ۳ یا ۴ روز بگیری

بیشتر هم اسعلاجی ببر

مثلا بگو عمل

حالا توی استعلاجی مینویسن عمل fet  

به اونا بگو عمل کیست دارم

😉

عزیزم من از دیروز یه خورده نارگیل خوردم نارگیل ضرر داره تازه به خام هم یه کم کوفت کردم تازه فهمیدم ب ...

کی گفته سقط میشه دختر نوش جونت من اینقد توی انتقال و بعد انتقالم به خوردم که نگو تازه هم خام هم مربا. نارگیل هم اصلا اشکال نداره ببین همه چی بخور همه چی فقط نرمال مثلا یه نارگیل رو توی یه روز نخور مثلا میگما. من حتی موقعه انتقال انبه خوردم که اینقد گرمه