2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نه تیر کشیدن و هیچ‌جوره نگران نشو🤪 درد اونم یه مدل خاص اونه تازه نگران نباید بشی فقط باید زنگ بزنی ...

خدا نکنه عزیزمی. مرسی خدا فسقلت رو برات حفظ کنه❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه پانکچر هم کاهش وزن ضروریه یا برای انتقال مهمه

من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم صورتم چاق نیست شکمم و باسنم زیاد بزرگه

ماه بعد داروی پانکچر رو میخوام شروع کنم ولی وزنم رو کم نکردم به نظرت واسه تخمک خوب به مشکل بر میخورم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
از دوستان قدیمی کیا هستن کیا مثبت شدن خبر خ‌وب بدید به من نبودم یه مدت روحیه بگیرم

سلام پروانه جان خوبی روبراه شدی همه اینجا سراغتو میگیرن دلمون برات تنگ شده 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانما ازمایش ادرار دادم توش زده خون دیده شده خطر داره ببرم زودتر دکتر ببینه؟گلبول سفیدام هم بالاتربو ...

سلام عزیزم گلبول سفیدا معمولا تو بارداری بالاتر میشه برامنم همین بود دکتر گفت مشکلی نیست 

لکه بینی یا خونریزی نداری؟

برامنم زده بود خون تو ادرار که من اون موقع ها همش لکه بینی وخونریزی داشتم دکترم گفت بخاطر اونه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوست جونیا همدم دردام و تنهاییام سلام ببخشید یه مدت بی خبر نبودم خودمو جمو جور کردم نخواشستم گل ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ باورت میشه بگم خداشاهده همین امروز تو فکرت بودم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام تو رو خدا هر کی پیامم رو میبینه و میدونه کمکم کنه.  من امروز از ساعت ۶ شب سمته راست تخمدا ...

عزیزدلم همه اینا طبیعیه هممون کم وزیاد داشتیم 

نی نیمون مامان سارای قوی میخاداااا نه اینکه سر یه تیر کشیدن ودرد طبیعی خودشو ببازه واسترس بده به خودش

سلام پروانه جان خوبی روبراه شدی همه اینجا سراغتو میگیرن دلمون برات تنگ شده 

سلام عزیزم ممنون از احوال پرسی همه تعداد پستها زیاد بود ترسیدم یکی رو جا بندازم شکر خدا خوبم پر انرژی برایه انتقال بعد عید انشالله سال ۱۴۰۱ برایه منم بهتری نها اتفاق میوفته

سلام تو رو خدا هر کی پیامم رو میبینه و میدونه کمکم کنه.  من امروز از ساعت ۶ شب سمته راست تخمدا ...

سلام دوست خوبم، شما که بارداری چرا دیگه به پریود و تاریخش فکر می‌کنید میدونم ترس داری ولی تو رو خدا آنقدر استرس نده به خودت 

خب زودتر برو دکتر سونو کنن ببین وضعیت جنین خوب هست که حتما هم همینطور و این مسائل عادی 

چون دارو مصرف میکنید 

جای نگرانی نداره 

سلام خانم ها، انشااله همتون  به سلامتی مادر بشین، من هم این ماه میخوام اقدام کنم واسه بارداری، ولی شرایطم با شما فرق میکنه مشکل ژنتیک دارم و با آزمایش ژن پیدا نشد تصمیم گرفتم طبیعی باردار بشم ، البته به هیچکس نگفتم ، دکترم گفته ۷۰ درصد بچه سالم میشه ، لطفا بهم انرژی مثبت بدین ممنون 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
ای جونم عزیزم ایشالااااااا ایشالا حتما😍😍😍 من حدس میزنم دخمله🤪😜

الهی آمین. وای جدیییییی عاشق دخترم البته هر چی باشه میذارم رو تخم چشمام ولی دختر خیلی دوس دارم. 😍😍😍

عزیزدلم همه اینا طبیعیه هممون کم وزیاد داشتیم  نی نیمون مامان سارای قوی میخاداااا نه اینکه سر ...

واقعا آخه من خیلی بی تجربم از اون ورم نمیدونن اون تو چه خبره. خدا رو شکر که شماها رو دارم اینقد خودمو همسرم داغون بودیم که نگو خدا رو شکر که هستید ❤❤❤