2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام.من فردا باید برم آز بدن روز ۱۴ انتقالم هست لطفا دعا کنید مثبت بشه.دیروز بی بی چک مدیکور و  وندفو زدم هاله خیلی کمرنگ میافته ولی امروز بی بی روژان خریدم اصلا هاله ننداخت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته سقط میشه دختر نوش جونت من اینقد توی انتقال و بعد انتقالم به خوردم که نگو تازه هم خام هم مربا ...

خداروشکر پس نارگیل کلا چند تا لرش کوچیک خوردم به هم نصفشو خوردم خیالمو راحت کردی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
در مورد این خیلی نمیشه نظر داد دکتر تشخیص میده تو هر دوروش خیلیا مامان شدن .ان شاالله شما با اولین ا ...

مرسی عزیزم ‌ انشالله به زودی دامنت سبز میشه ‌ والا منم سپردم دست خدا بعد دکتر . میترسم نظر بدم کارو خراب کنم ‌ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم عزیزم امروز انتقال دادم روزی سه تا استرادیول  دوتا شیاف پروژسترون  یه آمپول پروژسترو ...

کدوم مرکزانتقال دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اا چه جالب دکتر فعلی منم ایشون هستن .هیچ وقت من ۱۴ ام پیشش نرفتم همیشه سه روز اول پریودی پیشش میرم . ...

من جنین فریز دارم،میخوام برم انتقال! اما این پریودی اگه درست میومدتاحالا انتقال داده بودم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان گلا من امروز یه کم حس سرماخوردگی دارم خفیفه ولی چی بخورم خوب بشم؟ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکتر به منم گفته احتمالا فرش انتقال بدم . به نظرت کار درستیه ؟ البته من برای تعیین جنسیت اینکارو انج ...

سلام 

کدوم مرکز انتقال میدین؟ دکترتون کیه؟ هزینه تعیین جنسیت چقدره؟