2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم من چنبار اینجور شدم رفتم دکتر گفت از عفونته 

جددی؟آخه هیچ علایمی از عفونت ندارم نه خارش نه سوزش نه ترشح غیرطبیعی هرچند خداکنه عفونت باشه نه چیزی بیشتر 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
گریه نکنم می‌ترکم  اما کاش بمونه برام

انشاالله خدا برات بخواد و بمونه و بتات بالا بره کم استرس به خودت بده و گریه بده اگه تونستی یه آزمایشگاه دیگه برو ببین رنج اونجام اینجوریه برات بعضی جاها کم نشون میده و الکی استرس گرفتی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو پروسه انتقال هستم و سیکل لانگ هستم و سینال فکت و ال دی دارم .شما از روز چندم سینافکت ترزیق می ...

من ال دی سینافکت دارم ولی سینال ندارم!دکترتون چرا بهتون ال دی و سینافکت داده ؟من نمیدونم چرا به منم داده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم تو پروسه انتقال هستم و سیکل لانگ هستم و سینال فکت و ال دی دارم .شما از روز چندم سینافکت ترزیق می ...

من از روز ۱۴ دارم میزنم سوراخ سوراخ شدم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها این کابوس لکه بینی کی تمام میشه؟من تا میام یه کم خیالم راحت شه و امید بگیرم یهو میوفتم به لک دوباره 4 روز خوبم تا میام دلببندم دوباره لک میبینم.روانیم کرده.نمیدونم بخندم یا گریه کنم.تو این 23روز بعد انتقال 3 بار لک دیدم اونم لباس زیرم کثیف نمیشه فقط موقع خشک کردن متوجه میشم حدودا یه چند ساعتی اینجوریم بعد قطع میشه دوباره چند روز بعد.کسی میدونه چرا اینجوریه؟

دخترا من چیکار کنم داروهامو قطع کنم بتام روز ۱۶شده ۷۰.😭😭😭😭

نهههههه قطع نکن عزیزم. خوبه که😍 با بتای ۲۰ ما مثبت داشتیم عزیزم. به هیچ عنوان قطع نکن. پس فردام آز بده ان شاالله دو برابر میشه🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فیبروم دارم میترسم داروها باعث بشه بزرگتر بشه کیست سینه دارم خیلی امید داشتم ایندفعه جواب بگیرم برم ...

منم سینه هام توده داره موقع داروها خیلی درد داشتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
جددی؟آخه هیچ علایمی از عفونت ندارم نه خارش نه سوزش نه ترشح غیرطبیعی هرچند خداکنه عفونت باشه نه چیزی ...

اره حتما برو دکتر از همین عفونته 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️