2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
به به .به سلامتی❤❤❤ .ان شاالله صحیح و سلامت بعلش میکنین و از این به بعد بارداری بدون استرسی رو بگدرو ...

حتما عزیزم هرلحظه واقعا از خدا فقط میخوام که هیچ احدی در انتظار بچه نمونه واقعا انتظارش خیلی سخته ❤️🤲🏻ایشالا خدا به هرکی که دلش میخواد به زودیه زود یه بچه صالح و سالم بده 🤲🏻😘❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
😭😭هر کاری میکنم گریه م بند نمیاد 

دوست‌عزیز

آزمایشگاه‌دیگ‌تکرارکن‌‌بتارو

دوستمون‌پروانه‌یه‌آزمایشگاه‌آزمایش‌میداد.عداداش‌کم‌بود

یه‌جای‌دیگ‌آزمایش‌داد‌بتاخیلی‌بالابودوعالی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه منم همین چیزا رو خوردم. عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم که آرومت کنه. خیلیا با فیبروم مثبت شدن.&n ...

مگه با مصرف داروها فیبروم و کیست بالا میره من هم فیبروم دارم هم کیست تو سینه 🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
حتما عزیزم هرلحظه واقعا از خدا فقط میخوام که هیچ احدی در انتظار بچه نمونه واقعا انتظارش خیلی سخته ❤️ ...

ممنونم عزیزم .ان شاالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فیبروم دارم میترسم داروها باعث بشه بزرگتر بشه کیست سینه دارم خیلی امید داشتم ایندفعه جواب بگیرم برم ...

تورو خدا انقدر بخودتون استرس ندیدن خودش سم الان براتون .ان شاالله پناه بر خدا میره بالا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 کاملا درکتون میکنم سخته ولی نکنین اینکاروو 

حتما عزیزم هرلحظه واقعا از خدا فقط میخوام که هیچ احدی در انتظار بچه نمونه واقعا انتظارش خیلی سخته ❤️ ...

ای جونم مبارکه عزیزم دخی عشقه عشق ایشالله صحیح و سالم و به موقع بغلت بگیریش گلم 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ن نداشتم خواهری من سارا چیکار کنم دکتر گفت روز ۱۸باز برو آزمایش با اینهمه غصه ای که خوردم مگه ممکنه ...

عزیزم داروهاتو قطع نکن روزی که باز دکترت گفته بتا بده ایشالله بحق حضرت فاطمه بره بالا گلم به خدا بسپار عزیزم از ته دل برات میخوام که مثبت بشی به حق علی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
وقتی آماده شد اگه راضی بودی بیا تاپیک بگو منم دنبالشم یه جای خوب پیدا کنم. مرسی گلم 

باشه عزیزم حتما 😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ای جونم مبارکه عزیزم دخی عشقه عشق ایشالله صحیح و سالم و به موقع بغلت بگیریش گلم 🥰😘

اره واقعا  ممنونم عشقم ❤️خدا گل دخترتو نگه داره 😘❤️😍

عزیزدلم مبارکه😍😍😍 ان شاالله پرنسست رو سالم و سلامت بغل کنی

@malakeh_zibaei    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوست‌عزیز آزمایشگاه‌دیگ‌تکرارکن‌‌بتارو دوستمون‌پروانه‌یه‌آزمایشگاه‌آزمایش‌میداد.عداداش‌کم‌بود یه‌ ...

نمیدونم برم اونجا یا یه آزمایشگاه دیگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم تبریک میگم من روز چهاردهم ۷۵شد بتام  امروز هم رفتم افت کرد متاسفانه شد۷۰  دکت ...

عزیزم گریه نکن استرس به خدا از همه برات بدتره نگران نباش بذار برو آزمایش الان به خودت مسلط باش همونی که میده خودشم نگه میداره توکل کن به خدا میدونم ناراحتی اما با گریه و استرس فقط شرایط بدتر میشه عزیزم ❤️

وای خدا چه ماه پر برکتی😍😍😍😍😍تاپیک بوی خوبی گرفته ماشاالله چقدر تیکر جدید و تازه😘 تبریک به هم ...

سلام عزیزدلم خوبی نی نیا خوبن؟

بسلامتی زایمانت کیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما خداروشکر منم مثبت شدم امروز هم رفته بودم سونو خداروشکر همه چی خوب بود فعلا شروین جون از ...

عزیزم خیلی مبارکت باشه😍😍

الهی سالم بغلش کنی