2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
منم میترسیدم دودیقه هم نشد اصلاهم دردنداشت

تو روخدا راست میگی؟؟ترس عجیبی دارم اگه این ترس نبود تو این 5سال انتظار وقتی سالم بودم میرفتم ای وی اف ترس از اسپکلوم ک داخل میکنن باز میکنن اجازه نداد الان ذخیره م اومده پایین😞😞

تو روخدا راست میگی؟؟ترس عجیبی دارم اگه این ترس نبود تو این 5سال انتظار وقتی سالم بودم میرفتم ای وی ا ...

من یک شنبه انتقال دادم اماده بودم جیغ بزنم اما دردش اندازه یه دل درد ساده هم نبود خیالت راحت برو برامنم دعاکن مثبت شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یک شنبه انتقال دادم اماده بودم جیغ بزنم اما دردش اندازه یه دل درد ساده هم نبود خیالت راحت برو برا ...

وای اسپکلوم ک وارد میکنه واژ ن درد میگیره خدا کنه بتونم تحمل کنم 

ان شاءالله باردار میشی 

چن شد هزینه؟

وای اسپکلوم ک وارد میکنه واژ ن درد میگیره خدا کنه بتونم تحمل کنم  ان شاءالله باردار میشی&nb ...

ن اصلا دردنداره منم از درداسپلکوم میترسیدم ولی انقد شوق وذوق داری اصلا نمیفهمی فقط انتقال ۲ونهصد دادم بعد چون بلاست بودن یه ۷۰۰دیگه ۶۰ تومن هم لباساش

ن اصلا دردنداره منم از درداسپلکوم میترسیدم ولی انقد شوق وذوق داری اصلا نمیفهمی فقط انتقال ۲ونهصد داد ...

ای وی اف کردید؟یا ای یو ای؟؟من باید ای وی اف کنم ک گرون میشه

ای وی اف کردید؟یا ای یو ای؟؟من باید ای وی اف کنم ک گرون میشه

ای وی اف فقط هزینه انتقال روگفتم عزیزم کل هزینه ها ۳۵ 

سلام بچه ها

مرسی از همه ی دوستهایی که بهم تبریک گفتند، ممنونم ازتون. کلی تو این مدت با حرفهاتون بهم انرژی دادید.💓🥺🙏

امروز رفتم یک آزمایشگاه دیگه بتا رو تکرار کردم. شده ۱۱۶۴.

اصلا باورم نمیشه. من اینبار هیچکدوم از کارهای دفعه پیش رو انجام نداده بودم و جنینهام کمتر بود و گریدشون پایینتر. باورم نمیشد یه روز منم بالاتر از عدد یک و دو بتونم تیتر بتا داشته باشم!

از ته قلبم آرزوم اینه که همه دوستانم به زودی این معجزه رو حس کنند.🙏

بچه ها یک سوال هم داشتم ازتون

من دیروز و امروز دو آزمایشگاه متفاوت تست دادم. اولی شد ۶۷۵ دومی ۱۱۶۴.

بنظرتون نیازه شنبه در همین آزمایشگاه جدیده بتا رو تکرار کنم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام بچه ها مرسی از همه ی دوستهایی که بهم تبریک گفتند، ممنونم ازتون. کلی تو این مدت با حرفهاتون بهم ...

دیدی گفتم بارداری عزیزم انشالله که سالم بغلشون کنی ایشالله موفقیتاشونو ببینی برامنم دعاکن مثبت شم

سلام بچه ها مرسی از همه ی دوستهایی که بهم تبریک گفتند، ممنونم ازتون. کلی تو این مدت با حرفهاتون بهم ...

به به حسابی تبریک عزیزم❤️😍😍 اینو دکترت مشخص میکنه عزیزم که ازمایش بدی یا نه

مبارکه  ان شالله صحیح و سالم بغلش کنی بتات بالاس لازم‌نیست تکرار کنی فک کنم البته