2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
یه بار معاینه شدم جیغ زدم درد گرفت همش تو فکرم چیکار کنم  برام دعا کن خواهش میکنم

نگران نباش عزیزم. منم خیلی میترسیدم. موقع معاینه وقتی اسپکلوم میذارن دردم میومد. برا همین همش منتظر ی دردای وحشتناک بودم موقع انتقال. حتی دو دقیقه هم فک کنم نشد دردش کم بود ولی من تو ذهنم هر لحظه منتظر درد بدتری بودم ک الان شروع میشه  . یهو دکتر گف مبارکه گفتم وا تموم شد؟  

اگه خیلی اذیتی میخوای با بیهوشی انتقال بده. من ان شاالله این دفعه با بیهوشی میرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش عزیزم. منم خیلی میترسیدم. موقع معاینه وقتی اسپکلوم میذارن دردم میومد. برا همین همش منتظر ...

مکه میشه با بی هوشی؟؟اثر بد نزاره رو.جنین و انتقال ؟

مگه مثبت نشد ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا براتون نگهش داره منم دیروز انتقال دادم میشه بگید چه کارهایی انجام دادید؟

بسلامتی دوست عزیز.منم امروز روز سه انتقالم هست.تا امروز صبح لکه بینی داشتم.نشاسته ذرت اب زدم خوردم قطع شد.فقط دلدرد پریودی دارم.این سه روز هم همش سوپ خوردم که یبوست نشم.

مکه میشه با بی هوشی؟؟اثر بد نزاره رو.جنین و انتقال ؟ مگه مثبت نشد ؟؟

اره عزیزم میشه. چند تا از بچه های همین جا با بیهوشی انتقال دادن و مثبت هم شدن

هرچند اگه میتونستم خیییییلی دوس داشتم بدون بیهوشی انتقال بدم چون واقعااااا خییییییییلی لحظه خاصیه خییییلی حس خوبی داره اون لحظه که جوجه هاتو میذارن تو دلت.      

ولی متاسفانه من چون استرسمو نمیتونم کنترل کنم و استرسم سمه برا من. برا همین ترجیح دادم جوجه های اخرمو با بیهوشی و بدون استرس انتقال بدم. البته اگه به انتقال برسم. برا منم دعا کن عزیزم مشکلم حل بشه. ان شاالله شمام به همین زودی جواب مثبت بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاالله به خیر و خوشی و سلامتی انجامش میدی عزیزم و سر وقت نی نی صحیح و سالم میاد بغلت   . م ...

مرسی عزیزم از دعات انشالله با دعای شما بخیر بگذره 

من کاری نکردم عزیزدلم انشالله بزودی شما خبر بارداریتو بدی منو خوشحال کنی

مرسی عزیزم از دعات انشالله با دعای شما بخیر بگذره  من کاری نکردم عزیزدلم انشالله بزودی شما خبر ...

ان شاالله عزیزم  

نگو عزیزم خیییلی لطف کردی    

سلام بچه ها مرسی از همه ی دوستهایی که بهم تبریک گفتند، ممنونم ازتون. کلی تو این مدت با حرفهاتون بهم ...

ای خدا چقد خوشحالم برات بازم تبریک میگم. والا زنگ بزن ببین دکترت چی میگه. اما به نظرم شنبه میتونی بری سونو و ساک رو ببینی ده روز بعدشم قلبه قشنگش 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام بچه ها مرسی از همه ی دوستهایی که بهم تبریک گفتند، ممنونم ازتون. کلی تو این مدت با حرفهاتون بهم ...

عزیزدلم تبریک میگم

نه نیاز به تکرار نیست دیگ گلم

خداروشکر روند رشدش خوب بوده

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
چرا باز اول مثبت نشدی گلم؟؟مشکل شما چیه

دقیق نمیدونم عزیزم. البته بعدا ازمایش دادم مشکل انعقادی داشتم احتمالا از اون بوده. در کل گفتن حتی همه چی خوبم باشه شانس موفقیت تو آی وی اف 30-40 درصده

شاید اومدم  ضرر که نداره چه جوری باید وقت بگیرم

نیلو جون بدنت بهم ریخته. استرس هم داری یخوده خودت تقویت کن. کاچی درست کن بخور. مطمئن باش بدنت خودشو ترمیم می کنه

خدایا شکرت
عزیزمی الهی به سلامتی به دنیاش بیاری و خودتو نی نی صحیح و سلامت بیاید خونه. آره بابا الانم من باورم ...

ساراجونم تیکرت مبارک باشه😍😍😍😍

الهی بسلامتی به اخر برسه و جوجتو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
امروز خیلی سرفه کردم میترسم مثبت نشم

عزیزم نترس با سرفه و عطسه چیزی نمیشه حتی اینجا قبلا دوستی داشتم روزای اول انتقال کرونا گرفتن بستری شدن ولی مثبت شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵