2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خیلی قشنگ بود 😍 منم با اون همه خونریزی رفتم سونو یهو خودم دیدم قلبش داره میزنه خیلی حس خوبی بود . ا ...

آره خیلییییی. انشالله انشالله قسمته همه دوستای منتظر. 

❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آسپرین و انوکسا دارم  اومگا هم گفت مصرف کنم چطور اینا رو مرتب کنم تداخل نداشته باشن

والا عزیزم من انوکسا رو ساعت دوازده ظهر میزنم آسپرین رو هفتو نیم شب میخوردم که البته چند وقتی هست آسپرینم قطع شده. امگا هم دو دونیم ظهر یکروز درمیون میخورم

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
@داداشمممم     جان دلم سارا جان تبریک قربون قلب کوچولوش عزیزه خاله خداروشکر هزاران ب ...

ای خدااا ای خداا مامان کوچولو ناز انشالله که میری قلبشم میبینی و پرواز میکنی فدات شم. مرسی خاله جونش ❤❤

منم دکتر داد.اما دکتر مرکز نبود یه دکتر معروف رفتم اون داد.شما ازمایش های ایمنی انعقادیت مشکلی داشت؟

نه من مشکلی نداشت ولی دکترم داد. پس حتما بخور عزیزم 

قربونت برم نیلو جون انشالله روزی خودت فدات شم انشالله اشک شوق برات بریزم

قربون ذوق کردنت خوشحالم که خوشحالی قشنگم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان  من امروز تست بتا دادم جوابش شد ۶۷۵.  ولی هنوز خیالم راحت نیست چون هم دیر ...

به به مامان شدنتون خیلی خیلی مبارک باشه ❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا نکنه عزیزم. خاله جونش قلبشم دیدم عزیزم تند تند میزد انشالله به زودی منم خاله سارا بشم جونم. قربو ...

به سلامتی ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه ❤❤❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من زمانی خوشحالیم کامل میشه که شما و  خیلی از بچه های قدیمی مامان بشید. به خدا که راست میگم جون ...

میدونه فک کنم حس من و خیلی از خانم های اینجا خیلی بهت مثبته ...من  چند بار اومدم ببینم چیکار کردی......دعامون کن مامان سارای مهربون