2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا رو شکر عزیزم تبریک میگم ..خدایا چقدر خوشحال میشم یکی یکی مثبت میشین مامان میشین🙏🙏 انشالله قسمت ...

ممنون عزيزم ايشالله شما هم به زودي زود خبر مامان شدنت و ميدي 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم ممنون تو خوبی؟؟؟کوچولوی منم خوبه الان بیداره خوابم نداره این وقت شب،داره لگد میندازه ب ...

قربونت‌بشم‌خوبم.

خداروشکر‌.خداروهزارمرتبه‌شکر

انشالله‌دوربرت‌پزازنی‌نی‌های‌شیطون‌باشه.

من‌تازه‌رفتم‌رویان‌.تازه‌پرونده‌تکمیل‌شده.پریودشم‌اگه‌همه‌چی‌خوب‌باشه.میرم‌سیکل‌پانچر.

من‌قبلا‌بیمارستان‌پیامبران‌بودم.۲بارانتقال‌منفی داشتم

۲تاجنین‌هم‌اونجادارم.ول‌کردم‌اومدم‌رویان.

به‌خاطر‌دوتاانتقال‌منفی‌دکترکل‌آزمایش‌های‌تکمیلی‌روبرام‌نوشت.کاریوتایپ.انعقادی.ایمنی.سونوداپلر.سونوهیسترو.

که‌انعقادی‌دوتافاکتورمشکل‌داشت.ایمنی‌هم‌یه‌فاکتورمشکل‌داشت.سونوهیستروهم‌نشون‌داد‌خط‌سزارین‌خیلی‌نازک‌هس

بایدترمیم‌بشه.دکترم‌دکترمشایخی‌هس.گفتش‌اول‌تخمک‌کشی‌‌.بعدلاپرا‌.بعدش‌انتقال.

ببینیم‌خداچی‌میخاد.دعام‌کن‌زی‌زی‌جونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اوایل که هماتومم خیلی بزرگ بود میشه گفت فقط برای دست شویی بلند میشدم الان نزدیک یک ماه گذشته یکم تحر ...

ببین من همون ۲ شنبه یکبار خونریزی داشتم دیگه شده لکه روو دستمال و از دیروز بعد از ظهر هم در حد ترشحه رو دستماله تقریبا قطع شده . قطع شدنش نشونه ی خوبیه ؟؟؟؟ با اینها باید همش بخوابم ؟ زنگ زدم پرسیدم گفت کار سنگین نکن و خودتو خسته نکن پله بالاپایین نرو کلا به خودت فشار نیار . نمیدونم میترسم با این حال توو بیمارستانم گفت کارای شخصیتو میتونی بکنی اما مثلا ۳ ساعت واینستا پای گاز غذا بپز . خیلی استرس دارم باز 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها کسایی که پرولوتون دارن باید دکتر بنویسه ؟؟؟؟ اصلا هست الان ؟ از کجا گرفتین  ؟؟؟ تا کی ادامه میدین ؟؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
ببین من همون ۲ شنبه یکبار خونریزی داشتم دیگه شده لکه روو دستمال و از دیروز بعد از ظهر هم در حد ...

ممکنه بعدش دو بار لک ببینی تا زمانی که تیرس نترس برای منم قطع شد دوباره لک قهوه ایی زیاد می امد انگاری داشت تخلیه میشد. من در حد غذا گرم کردم بلند میشدم اصلا غذا درست نکردم مادرم و خواهرم و مادرشوهرم غذا می اوردن حتی برنج تو قابلمه های کوچیک بود من فقط میذاشتم رو گاز. لک شما از من خیلی کمتره ولی حداقل ۱ هفته استراحت زیاد داشته باش. من دو هفته استراحتم اینطور سنگین بود صبحانه همسرم میذاشت کنارم میرفت سر کار. الان تحرکم بیشتر شده ولی هنوز نه غذا می پزم نه ظرف میشورم

خدایا شکرت
شیاف پروژسترون قبل از انتقال چطوری باید استفاده بشه و اینکه تغذیه قبل از انتقال چی باشه بهتره؟  

من روزی دوتا دارم سرساعت مشخص بزاری بهتره من یکی 12 شب یکی 12 روز میزارم غذاهم به گفته دکتر همه چی میتونیم بخوریم جز ادویه تند و زعفران جگر و کنسرو ولی به تجربه های بچه های اینجا دوروز قبل انتقال ماکارونی خوبه صبح قبل و روز انتقال کله پاچه ونهار یاشامم سوپ قلم مرغ شیر سویا اگه تیروئید نداری ونشاسته انبه انار کلا میوه و سبزی خوبه که یبوست نشی

ببخشید زیاد شد😂 ایشالا خوش خبر میای

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

دوستان سلام 

من سیکل پانکچر رو شروع کردم روز سوم الونوا زدم و دکتر ۱۲ تا گونال و منوتروپین داده از روز چهارم هر روز عصر گونال و منوتروپین میزنم و قراره از روز هفتم هم سترتاید رو هشت صبح بزنم. به نظرتون این حجم از دارو زیاد نیست؟! 

با توجه به اینکه مشکل ما مورفولوژی و حرکت اسپرم همسرم هست و من مشکلی ندارم.

ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام عزیز دلم مرسی فدات شم به ارواح خاک داداش نازم چند بار اومدم تگت کنم ولی روم نشد. قربونت برم خود ...

چرا روت نشد عزيز دلم، انننقد خوشحال شدم كه خدا ميدونه😍 خدا برادرت رو بيامرزه، روحش شاد. 

منم ١١ دي زايمان كردم. فقط مراقب خودت باش، ان شاالله بسلامتي ميري براي زايمان. الان چند هفته اي؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
کسایی که هماتوم دارن استراحتتون در چه حدیه ؟؟؟؟؟ باید مطلق باشه ؟؟؟ چکارایی میتونم بکنم ؟ 

من هماتوم دارم و لک بینی قهوه ای

غذا میزارم ظرف میشورم جمع وجور میکنم فقط جاروبرقی نمیزنم

یعنی مجبورم خودم پاشم چون کسی نیست

شما اکه کسی رو داری که کاراتو کنه خوب مسلما هر چی استراحت کنی بهتره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممکنه بعدش دو بار لک ببینی تا زمانی که تیرس نترس برای منم قطع شد دوباره لک قهوه ایی زیاد می امد انگا ...

ممنونم عزیزم ایشالا نینی رو به سلامت بغل بگیری❤️🤲🏻

من هماتوم دارم و لک بینی قهوه ای غذا میزارم ظرف میشورم جمع وجور میکنم فقط جاروبرقی نمیزنم یعنی مجب ...

فعلا که اومدم خونه مامانم همش استراحتم تا ببینم قطع میشه به امید خدا که خیالم راحت شه 🥲