2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بیرون کافینت یعنی ؟از پارسال بهت زنگ نزدن یعنی ؟ چند سالته من سال ۹۶ ثبت نام کردم ۹۷ بهم زنگ زدن&nbs ...

آره من همه کارام مشاوره و پزشکی قانونی و ... انجام شده فقط کمیته باید تشکیل بشه که بعد دخترمو معرفی کنن که از پارسال اردیبهشت کمیته تشکیل نشده و بعدش برم دادگاه گه نامه سرپرستی موقتشو بگیرم

متوجه نشدم یعنی ۴ سال تو انتظاریت کدوم شهرین مگه؟ چیکار کردین تا حالا؟

خداروشکر انشاالله تا اینجا به سلامت گذشته از این به بعدم به خوبی و خوشی میگذره...دعاگوتون هستم عزیزم ...

ان شاالله مرسی عزیزم😘

الهی قربونش برم😍😍😍خدا حفظش کنه برات

نه عزیزم نگران نباش فقط موقع تمدید برو تمدید کن بگو کارتمو گم کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شوهرم مشکل داره مورفولوژی و تحرک صفر تعدادم زیر ده میلیون دو بار پانکچر شدم سه بار انتقال دو بار ...

منم ۶ سال نازایی 

سابقه خارج رحمی و حذف یک لوله

تنبلی تخمدان

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام‌زی‌زی‌جون خوبی‌عزیزم.گل‌پسریت‌خوبه.چقدرخوشحال‌شدم‌‌پیامتودیدم زی‌زی‌جون‌منم‌میرم‌رویان. رویا ...

سلام عزیز دلم ممنون تو خوبی؟؟؟کوچولوی منم خوبه الان بیداره خوابم نداره این وقت شب،داره لگد میندازه به من😂😂

انتقال ندادی دیگه؟؟؟ رویان خوبه به نظرم فقط خودت باید حواست باشه که کارایی که لازمه برای قبل پانکچر و قبل اننقال و شانس مثبت شدن رو میبره بالا حتما انجام بدی چون اونجا معمولا درباره  این اقدامات جانبی چیزی بهت نمیگن و اینا به اطلاعات و تجربیات خودت برمیگرده....

غیر اون به نظرم رویان خوبه به خصوص که جنین شناسای خوبیم داره،،،دکتر من حافظی بود که کلا من فقط یه بار چند روز قبل پانکچر دیدم دیگه اصلا ندیدمش همش با دکترای دیگه مثل قاضی و...ویزیت میشدم کار انتقالمم دکتر طاهره معدنی فکر کنم انجام داد...دکترت کیه تو رویان؟؟جنین داری؟؟

ان شاالله مرسی عزیزم😘 الهی قربونش برم😍😍😍خدا حفظش کنه برات نه عزیزم نگران نباش فقط موقع تمدید ب ...

خدا نکنه...قربونت برم انشاالله خدا دخملیتو سالم و سلامت بذاره بعلت

من هرسال بهمن ماه برا شوهرم پیام میاد که موقع تمدیده از همینجا پول و میزنیم به حساب رویان فیش و براشون فکس میکنیم...امیدوارم مشکلی پیش نیاد چند سال دیگه البته من همش فیشای واریزی و نگه میدارم به عنوان مدرک

مراقب خودتو نی نی نازت باش عزیزم میبوسمتون😘💋

خدا نکنه...قربونت برم انشاالله خدا دخملیتو سالم و سلامت بذاره بعلت من هرسال بهمن ماه برا شوهرم پیام ...

فداش شم مرسی عزیزم

آره فیش هارو نگه دار نگران نباش عزیزم مشکلی پیش نمیاد😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره عزیزم بعد دوباره روز ۱۴ که تکرار کردم ۱۱۸ بود دو روز بعدش ۵۰۰ پس نگران‌نباش. فردا انشالله خوش خب ...

عزيييييزم بعد از مدت ها اومدم كليييييي خوشحال شدم ديدم باردار شدي😍 خيلي خيلي تبريك ميگم سارا جان، ان شاالله بارداري خوب و راحتي داشته باشي♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيييييزم بعد از مدت ها اومدم كليييييي خوشحال شدم ديدم باردار شدي😍 خيلي خيلي تبريك ميگم سارا جان، ا ...

سلام عزیز دلم مرسی فدات شم به ارواح خاک داداش نازم چند بار اومدم تگت کنم ولی روم نشد. قربونت برم خودم هنوز باورم نشدم انشالله به زودی قسمته همه منتظرا. 

راستی زایمانت چی شد؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چرا تو شکم نمیزنی؟ 

عزیزم من دکتر گفت فقط بازو برا من تو سیکل پانکچر نیستم تو سیکل انتقالم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام عزیز دلم مرسی فدات شم به ارواح خاک داداش نازم چند بار اومدم تگت کنم ولی روم نشد. قربونت برم خود ...

مبارك باشه انشالله به سلامتي برات پيش بره تا اخرش 

امروز ديدم شما و گيسو و ويهان مثبت شدن واقعا خوشحال شدم و روزم ساخته شد ، خدا رو شكر 🙏 

فقط يه سوال دوستاني كه باردار هستن از لحاظ غذايي چي هنوزم  رعايت ميكنيد ؟؟؟ من خيلي قبلا گوشت گ ...

من توبارداریم بیشتروقتهاگوشت گوسفندی کباب وتوبرنج میخوردم اتفاقابچه رشدمیکنه بدنت هم کم نمیاره.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
آمین😍😍😆😆 لرز رو خیلی از بچه ها که مثبت شدن داشتن انوکسا نداشتی؟ قرص چی میخوردی؟ پروژسترون چه ...

نه فقط امپول پروژسترون دارم تاباهم ظهرا میزنم.متفورمین که ازقبل میخوردم پردنیزولون هم از روز انتقال دادوفموبرا هم از دوشنبه که رفتم مطب داد.مم روز ۱۰ بیبی زدم خیلی دیرهاله زدتو نور پیدابود بعد دوساعت واضح مشخص بود اینجوری میگن خطاداره.روز ۱۱هم زدم هاله زد.

یا رب العالمین