2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزيزم ايشالله شمام ني ني خوشگلتو به زودي بغل كني

مبارکه گلم

شما نشاسته خوردی بعد انتقال یا نه؟

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من ایمنیم مشکلی نداشت ولی به خاطر کیستم دکتر گفت حتما چندین ماه باید پردنیزولون بخورم. فرتیل هم ...

فرتیل سی ام پس روزی سه تا سه ماه خوردی ؟ راستش من زیاد دارم پس از الان بخورم گفتم شاید صرر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه من ایمنیم مشکلی نداشت ولی به خاطر کیستم دکتر گفت حتما چندین ماه باید پردنیزولون بخورم. فرتیل هم ...

چسب جنین چیه سارا پولیه ؟ منم بگم بزنه ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فرتیل سی ام پس روزی سه تا سه ماه خوردی ؟ راستش من زیاد دارم پس از الان بخورم گفتم شاید صرر

آره گلم. نه بابا چه ضرری بخور من چون نمیدونستم کی پریود میشم تازه دیر شروع کردم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

[QUOTE=223954830]خانوما بعد انتقال واسه یبوست به جز انجیر چی بخورم[/QUOTEاب زیاد بخور ناشتا

مبارکه عزیزم ایشالا بارداری راحتی داشته باشی  از علائمت بگو روز چند ازمایش دادی بتات چند بود??

ممنون عزيزم 

من هيچ علايمي نداشتم سه روز اول تخمدانم يكم تير ميكشيد بعد همونم قط شد سينه هامم شل شل فقط يه ذره اگه بهشون دس ميزدم درد داشتن روز ١٢هم فقط يه پهلوم درد گرف اونم قط شد 

من خودم خيلي دنبال علامت بودم وچون هيچ علامتي نداشتم احتمال ميدادم منفي باشم اصن دنبال علامت نباش

چسب جنین چیه سارا پولیه ؟ منم بگم بزنه ؟

والا من به دکترم که گفتم گفت روز انتقال بهش یاد آوری کنم ۱۴۵ تومن شد توی بازو زدم ده دقیقه بعد انتقالم زدن برام. یه آمپوله کمک میکنه به لانه گزینی بگو ضرری نداره انجامش. انتقالت کی شد 

همه چی رو نرمال بخور. به غیر از جیگر که میگن خوب نیست بقیه چیزا رو بخور. ماهی هم بدونه جیوه. من همه ...

ممنون عزيزم ببخشيد عزيزم ادويه هم ميخوريد ؟؟غذا از بيرون مثلا كباب ماهيچه خورشت اشكال داره بگيرم؟؟

والا من به دکترم که گفتم گفت روز انتقال بهش یاد آوری کنم ۱۴۵ تومن شد توی بازو زدم ده دقیقه بعد انتقا ...

باشه میگم حتما عه من فککردم چسب میزنن واقعا  شاید تابستون

ممنون عزيزم ببخشيد عزيزم ادويه هم ميخوريد ؟؟غذا از بيرون مثلا كباب ماهيچه خورشت اشكال داره بگيرم؟؟

من به خاطر کرونا از بیرون اصلا نگرفتم. ادویه فقط تا ۵ روز اول انتقال رعایت کردم بعدش مثل قبل استفاده میکنم مشکلی نیست. ولی اگه شرایطت طوریه نمیتونی غذا درست کنی بخر