2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خوبه ؟ من تا حالا استفاده نکردم‌. راضی هستی ؟ شکم میزنی یا بازو ؟

آره خوبه خدایی من اول البرز داشتم قشنگ مثل همن انگار خوبن جفتشون من تا الان به شکم زدم همشو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره خوبه خدایی من اول البرز داشتم قشنگ مثل همن انگار خوبن جفتشون من تا الان به شکم زدم همشو 

من شنیده بودم البرز خوبه ولی یادم رفته بود . چند روز پیش داروخونه رفتم‌اینا رو داد خوب خدارو شکر .

ببخشید شما ساعت چند تزریقش میکنی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این گزارش عمل منه میشه بگید چطوره من سر در نیاوردم  ایتکه نوشته ارک فیبروتیک مشاهده شد ...

عزیزم‌ خیلی شرمنده من اطلاعی در این مورد ندارم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من شنیده بودم البرز خوبه ولی یادم رفته بود . چند روز پیش داروخونه رفتم‌اینا رو داد خوب خدارو شکر . ...

عزیز ساعت خاصی نداره معمولا سعی میکنم غروب باشه بین ۵ تا ۷ غروب 

من کلا تو دارو مصرف کردن خیلی منظم نیستم متاسفانه همش یادم میره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مال تو که خوبه من روز ۱۵ ۲۸۶ بود

عزیزمدیروز چقدر به فکرت بودم

گفتم حتما گذاشته باردار بشه بعد بیاد خبر بده

همینم شد

عزیزم مبارک باشه

وای چقدر عالی

از اخرین پانکچر و تعداد جنینایی ک برات انتقال دادن بگو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزدلم الهی که به حق حضرت زهرا شمام هر چه سریعتر مادر دوقلوها شی گلم

ای جونم ممنون از دعای قشنگت

خدا از زبونت بشنوه نمیدونی چقدر دلم میخاد اون روزو ببینم😭😭👶👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هیوا بنظرت از چیه؟ من خودم احساس میکنم شاید گردش خون زیاد شده تو بدنم اینجوری میشم

من فککردم شاید فشارم میره بالا که چند دفعه گرفتم دیدم نرماله

تنها چیزی که میشه بهش فککرد بنظرم همینیه که میگی گردش خونه

من ون خیلی مواقع تپش قلبم دارم

عزیزم میگم من تو هفته ۲۷ هستم بعضی وقتا زیاد تکون میخوره بعضی روزا هم کم بنظرت زیر ۲۸ هفته حرکاتش م ...

من تا اخر بارداري بعضي وقتها ٢-٣ روز متوجه حركت جنين نمي شدم ، اگه جفت قدامي باشه حركت تا اخرش زياد حس نميشه 

عزیزمدیروز چقدر به فکرت بودم گفتم حتما گذاشته باردار بشه بعد بیاد خبر بده همینم شد عزیزم مبارک با ...

سلام ممنونم انشالله بزودی قسمت خودتون .نه من همون اول بیبی زدم اینجا اعلام کردم🤣 بتاهم دادم امروز میرم تکرارکنم.من ۱۵تافولیکول ۱۴تاتخمک داشتم که گفتن ۴روز بعد برم برا انتقال تا دکتر سونوکنه اگه رحمم خوب بود انتقال بده اخه سونواخرم گفته بودانتقالت کنسل میشه رحمت خیلی خوب نیس.روز انتقال سونوکردوگفت یه جنین بیارید برا انتقال یعنی نمیدونی چی کشیدم گفتم بازهم باید پانکچر بشم تعداشونگفت چقدره  جنین شناس گفت جنینات زیادن ولی ضعیفن رشدشدن کنده بدرد فریز نمیخورن ۴تا برا انتقال اورد.گفت ۴تا انتقال میدیم ببینیم خدابرات چی میخواد.الان هم باورم نمیشه همش توفکرم میگم‌نکنه بتام بالانره یا سقط بشه.دفعه اولکه منفی شدم مامای دکترم‌گفت اسپرم بیضه بگیره هم نمیمونه😐 ولی خیلیا دیدم مونده حتی دوقلو هم دیدم.ولی حرفش یادم میاد استرس میگیرم

یا رب العالمین
سلام عزیزم ممنون شماخوبی قربونت برم؟ دیگه انشالله مامان شدی رفته نگوووو این حرفهاچیه توروخدا شما رح ...

سلام خواهر عزیزم 

تو خوبی عزیزی که برام

انشاالله انشاالله انشاالله با عنایت خدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
طوری نیس با احتیاط بدو🤣🤣 منم اصلا بعضی وقتا یادم میرفت انتقال دادم یسری رفتم خرید کلی گشتم پله بال ...

خدا نی نی تو حفظ کنه توکل بخدا عزیزم دعام کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام ممنونم انشالله بزودی قسمت خودتون .نه من همون اول بیبی زدم اینجا اعلام کردم🤣 بتاهم دادم امروز م ...

همسر شمارو هم مثل همسر من تسه کردن شمارو چند آزمایش بتا دادین

انشاالله با دیدن کوچلوت بیشتر ذووق زده بشی

ممنونم عزیز دلم ،باورم نمی شه،الهی قسمت همه بشه این حال خوب

مبارکه عزیز دلم