2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ویهان جان من تبریک گفتم تگت کردم انگار ندیدی بازم تبریک میگم  منتظر بودم بیای جواب آزمایشت رو ...

الهی دورت بگردم عزیزم دلم مرسی

چرا دیدم فک کنم جوابم دادم

ولی ببخشید اگر نشد تک تک تشکر کنم

انشالله قسمت خودت عزیزدلم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزدلم خییییلی مبارکه مامان خااانم😍😍😍❤️❤️❤️

مرسی چیکای قشنگم ممنون

انشالله خدا دردوناهاتو حفظ کمه

بالاخره منم مامان شدم باورم نمیشه😥

چیکا جان روز یازده انتقال بتا ۴۴۰ بود

خوبه؟

باز تکرار کنم؟

مال شما چند بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی دورت بگردم عزیزم دلم مرسی چرا دیدم فک کنم جوابم دادم ولی ببخشید اگر نشد تک تک تشکر کنم انشال ...

فدات شم خدا حفظش کنه برات 

ویهان آزمایش دادی؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
به خیر میگذره  حتما نگران نباش اینجا اکثرا هماتوم و داشتن

برام دعا کن خیلی🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام دوستان

من روز یازده بتام ۴۴۰ بود

با جنین سه روزه

خودم حس میکنم کمه؟

باز تکرار کنم؟

همش استرس افت بتا و تشکیل قلب رو دارم😥😥😥😥 

عزیزایی که باردارید لطفا بگید بتاتون چند بوده؟تکرار کردید؟

سلام دوستان من روز یازده بتام ۴۴۰ بود با جنین سه روزه خودم حس میکنم کمه؟ باز تکرار کنم؟ همش است ...

نه عزیزم خیلی خوبه بتا اما دلت شور میزنه ۴۸ ساعت بد تکرار کن 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭کافر شدم خدا برا من هیچ کارنکرد بعد سه بار پانکچر و سه بار انتقال...صدبار ت ...

خیلی ناراحت شدم واقعا از اعماق قلبم ایشالا خدا خودش کمکت کنه 

مال شما چند بود گلم؟

مال من دوقلو بود برا همین بالا بود من روز ۹ ۲۲۲ بود  اما دوقلو بود اولش برا من برا همین هورمونم میزانش بالاتر بود برا شما خوبه

مال من دوقلو بود برا همین بالا بود من روز ۹ ۲۲۲ بود  اما دوقلو بود اولش برا من برا همین هورمونم ...

اگر بخوایم حساب کنیم مال منم همون روز ۹ ۲۲۰ بوده

چون روز یازده شد ۴۴۰

پس خداروشکر خیالم راحت شد

مرسی قشنگم

مال من دوقلو بود برا همین بالا بود من روز ۹ ۲۲۲ بود  اما دوقلو بود اولش برا من برا همین هورمونم ...

عزیزم شما ازمایش سلفری که دادین بهتون نگفتن ۴۸ ساعت قبلش انوکسا  یا  اس اا استفاده نکنین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی