2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ممنونم عزیزم،فقط من ۴ روز پیش امپول hcgزدم،می شه به خاطر اون مثبت شده باشم ؟

عزیزم فکر نمیکنم امپول اینقدر بتارو بالا ببره دوباره دوروز دیگه تکرار کن فداتشم

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قشنگ احساس میکنم که انگار لگدِ اونا که مثل حباب میترکه راستی سارا گفتی نبض، ببین چند روزیه تمام ...

منم گاهی اوقات پام نبض میزنه اره فک کنم بخاطر گردش خونه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها .....من امروز رفتم ازمایش سلفری بدم(NIPT)بهم گفتن ۴۸ تا ۷۲ ساعت قبلش نباید انوکسا یا آ ا ...

سلام عزیزم 

بله نباید بزنی دکتر به من هم گفت اصلا داروهای انعقادی استفاده نکن چون خطا میده. 

یکی از دوستام زده بود نمیدونست تو خونش dna بچه رو نشون نداد مجدد ازش آزمایش گرفتن . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
چیکا جون عزیزم خدا قوت . دردونه هات خوبن ؟  عزیزم یادت نیست دکتر اسرافیلی عید سال گذشته از چند ...

قربونت مهربونم والله من ۲۷ اسفند رفتم پیشش ویزیت شدم. ویزیت بعدیم ۱۴ فروردین بود. دیگه این وسطا نمیدونم بود یا نه

خداياشكرت....❤️ 
من تووی سرم و گوشم اینجوریم اما دست و پام نه 

هیوا بنظرت از چیه؟

من خودم احساس میکنم شاید گردش خون زیاد شده تو بدنم اینجوری میشم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم‌شما انوکسا اکتوورکو استفاده کرده بودی ؟ 

بله عزیزم الانم دارم استفاده میکنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍