2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دفع قبل هم دو روزه انتقال دادی؟ میدونم سخته ولی باید قوی ادامه بدی یه دفترچه بردار تموم سوال های ...

مرسی از همدردیت

ن قشنگم ایشاالله اردیبهشت 

الان با این شرایط روحی نمیتونم اصلا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
گلم از امروز بخورم یا از بعد پانکچر ؟ 

اگه فولیکول هات زیاده از امروز بخور اگه زیاد نیست همون بعدش 

اگه زیاد بود باید روزی پنج شش تا سفیده بخوری 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو نگار همه این حس و داریم تجربه میکنیم من شبا تصور میکنم شیرش میدم پوشک عوض میکنم  تو عروسیا ...

دختر برو یه بتا بده بیاخوشهالمون کن دیگه این گریه ایناروهم نگه دار واسه اون موقعی نینی اذیت میکنه دوسه روزه نخوابیدی کلا قیافه داغونن داری میری مهمونی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ممنون عزیز دلم انشاله ، گلم منظورم اینه گرمی و ابنا که میخورم ادامه بدم ؟ اون دوغ شور و پروتیین و ای ...

اونا بعد پانکچر دوغ وخیار شور وسفیده تخم مرغ قبل پانکچر ۱۲ساعت هچی نخور 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
اگه فولیکول هات زیاده از امروز بخور اگه زیاد نیست همون بعدش  اگه زیاد بود باید روزی پنج شش تا ...

ببخشیدا هی سوال میکنم ، من دفعه اولمه خیلی بلد نیستم . گفت هر طرف ۷-۸ تا فولیکول دارم . زیر دلم درد دارم. میخواستم بپرسم بعد پانکچر آیا دردش زیاده یا حالمون خوبه؟ متاسفانه به سفیده تخم‌مرغ حساسیت دارم نمیتونم بخورم باید چیزای پروتیینی دیگه بخورم

سلام دوستان یه سوال دارم من تو دوران انتقال هیچ علامتی نداشتم جز حالت پرودی رور 10 بتا سد 54 روز 13 ...

عزیزم بارداری ها با هم فرق داره. امید داشته باش. خارجی ها خوب میگن تا زندگی هست، امید هست. هر چی صلاحه اتفاق بیفته برامون. منم گرفتگی دارم ولی زمانش نگرفتم بعضی وقتها گشنم میشه بعضی وقتها انگار نه انگار. توکلمون بخدا

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
فدات بشم عزیز دلم خدا کنه هر چی آرزوشو داری ب زودی از خدا بگیری...  جنین هات چند روزه بودن؟!& ...

ممنون عزیز دلم انشاالله 

سه روزه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دختر برو یه بتا بده بیاخوشهالمون کن دیگه این گریه ایناروهم نگه دار واسه اون موقعی نینی اذیت میکنه دو ...

هنوز زوده عزیز دلم روز دهم انشاالله پنج شنبه جمعه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برات همین الان نوشته دیگه برا من یه چندتا سی دی نوشت مهم ها رو فقط. بقیش همون قبلی ها بود. به منم گف ...

باشه‌مرسی‌عزیزم

انقدربدخط‌نوشته.نمیشه‌خوند‌که‌چی‌نوشته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خودشون باید بزارن پنج روزه شه یا من باید بهشون بگم؟!  چرا هیچی نمیدونم من چرا اونا ک میدونستن ...

سلام عزیزم

بابت اتفاقی که برات افتاده واقعا متاسفم

به نظرم چند روزه بودن جنین به کیفیت جنین و نظر جنین شناس ربط داره و در این خصوص نباید شرایط خودمونو با شرایط دوستای دیگه مقایسه کنیم. درسته که شاید جنین ۵ روزه  یا گرید عالی درصد موفقیت رو بالا میبره ولی بسیار بودن دوستایی که با جنین ۵ روزه منفی شدن و هستن دوستانی که با جنین دو _ سه روزه و یا جنین های با گرید پایین و حتی یک جنین مادر شدن

کارهای جانبی مثل چسب جنین و خراش و پی ار پی و چیزای دیگه هم تاثیرش حتمی و ثابت شده نیست فقط میتونه تا حدی مفید باشه

تو  موقعیت روحی که داری خودت رو با این مقایسه ها و اینکه چرا اینکارو نکردن و اونطور نشد اذیت نکن یادمون باشه که درصد موفقیت ای وی اف در بهترین شرایط و بدترین شرایط همون ۳۰_ ۴۰ درصده

الان فقط و فقط فکر آرامش خودت باش که بتونی روحیه ت رو بدست بیاری 

بعدا که خواستی اقدام کنی تحقیق و پیگیری کن

ان شاء الله تو همین مدت با معجزه خدا غافلگیر بشی و کارت به انتقال جنین نکشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام‌. آره خب دکتر به همسرم فقط فرتیل من و اسپریژن داد . ولی ما همه ی داروها رو خودمون گرفتیم . حتما ...

شوهرم  باید به دستش بدم تا بخوره این همه رو کی بهش بدم   البته اگه قبول کنه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍