2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بچه ها کسی بوده مثل من بی دلیل  اُفت بتا پیدا کنه؟

ولی بعدا که آزمایش ایمنی انعقادی دادم دیدم مشکل دارم هردوش حتما شماهم انجام بدید بی دلیل چنین چیزی اتفاق نمیفته مگر مشکل ایمنی انعقادی داشته باشی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه تکمیلیم البرز تمام مکملا رو میده الان بخوام برم دکتر عمومی بنویسه بنظرتون قبول میکنه ؟قبلا که گ ...

یعنی متخصص بنویسه قبول نمیکنن ،پزشک عمومی بنویسه قبول میکنن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من کلا باردار میشدم نمیموند… فعلا درحال استراحتم. خراش و چسب رو باید با دکترت صحبت کنی ولی هیستروسک ...

شما تا حالا اهدایی گرفتین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من تو سیکل انتقال هستم لانگ هست بهم گفته ال دی بخورم و سینافکت هم میزنم حالا خاستم بدونم این د ...

عزیزم قراره پریود بشی بری داروهای انتقال رو شروع کنی؟

این دارونماخا هیچی توش نیست در واقع

فقط برای اینه که خانمها یادشون بمونه اون چند روز رو فاصله بندازن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم قراره پریود بشی بری داروهای انتقال رو شروع کنی؟ این دارونماخا هیچی توش نیست در واقع فقط برای ...

اره عزیزم باید پریود بشم که برم تو سیکلقربونت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم قراره پریود بشی بری داروهای انتقال رو شروع کنی؟ این دارونماخا هیچی توش نیست در واقع فقط برای ...

ممنونم خاهره مهربونم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من تا دوروز بعد زدن روز دوم حرکت کم بود

مرسی عزیزم که ج دادی منم الان دو روز از زدن دومین روزم میگذره حرکت داره از همون موقع هم ولی مدلش حس میکنم فرق کرده مثلا لگدی نی انگار بیشتر جابه جا میشه یا غلت میزنه ا کشو قوس میاد یجوریه نمیدونم شایدم به قول همسرم من حساس شدم الکی گیر میدم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بزای من تا ۳روز خیلی کم شد تکوناش

مرسی که ج دادی سه روز بعد آخرین آمپولت؟ برای من حرکتاش هست کلا ولی مدلش احساس میکنم با قبل یکم فرق کرده انگار سفت تر شده حرکتاش کشو قوس میاد بیشتر به مامانم میگم میگه چون جاش تنگتر شده اینجوری فکر میکنی نمیدونم والا برای من دو روز گذشته از آخریش .

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من همه آزمایشای لازم رو دادم که مدارکم کامل باشه ایمنی انعقادی داشتم و عکس رنگی حدید هم دادم اره همه ...

ممنون عزیزم پس من همینجا برم یه ازمایش جدید انجام بدم ایمنی و انعقادی دارم ولی عکس رنگی واسه ۳سال پیش ..عکس رنگی جدید میخوان ؟

ببین من همه کارام تو یه روز انجام شد مام قبلش اینترنتی نوبت بگیر از سایت دیگه سر ساعتی که نوبت میگیر ...

بعد از پانکچر ذخیرت همینقدر بود ؟چه خوب داروهات همینجا استفاده میکنی تا روز ۱۰ بعدش میری من رفتم ابن سبنا قبلا گفت از سوم پریودی باید بیای 

@favali     سلام گلم چطوری خوبی؟ کی بی بی میزنی؟ من یکشنبه علائمم یه نبضی زیر شکمم حس ...

سلام ویهان تو خوبی 

انشاالله که مثبتی 

من هیچی دیروزم خیلی تو خونمون اتفاقی افتاد کلا اضطراب گرفتیم

گاهی درد سمت چپم احساس میکنم که فکر کنم بخاطر میومی که دارم باشه وگرنه هیچی 

یکشنبه ۱۲روز تو میشه انشاالله بسلامتی و بی بی چک پررنگتر 

من همسرم نمی‌ذاره بی بی بزنم میگه دفعه های قبل خاطره خوبی نداریم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مبارکه عزیزم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏