2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
درکل من مشکل صخامت اندومتر ندارم فقط میترسم ال دی روم اثر بد بزارهمن امپول سینافکت هم استفاده میکنن

نه نگران‌نباش عزیزم اتفاقا سیکل خوبی برات در نظر گرفته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا نکنه. نه عزیزم اتفاقا ال دی و سینافکت که داده خیلی خوبه عالیه منم داشتم و خیلی خوب تخمدانام جواب ...

خداروشکر من بیشتر میخونم کم حرف میزنم خیلی خوشحال شدم که باردارشدین مبارکتون باشه یارا جون انشالا معجزه کوچولوتو سالم بغل بگیری

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نخپه عزیزم من تو سیکل انتقال هستم سیکلم لانگ هست ال دی خوردمو سینافکت میزنم

آهان نگران نباش انشالله به سلامتی انتقال میدی خیلیا رو دیدم سیکلشون اینجوری بوده

آهان نگران نباش انشالله به سلامتی انتقال میدی خیلیا رو دیدم سیکلشون اینجوری بوده

مرسی عزیزم ممنون مهربون

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
۳ماه پیش نخمک کشی کردم هایپر شدم رفتم تو سیکل انتقال تقریبا ۱۵ روزی میشع که ال دی میخورمو و امپول سی ...

به سلامتی و به دل خوش انشالله خبر مامان شدنتو میدی

خداروشکر من بیشتر میخونم کم حرف میزنم خیلی خوشحال شدم که باردارشدین مبارکتون باشه یارا جون انشالا مع ...

قربونت ممنونم عزیزم انشالله به زودی قسمته خودت و منم بهت تبریک بگم مهربونم ❤❤❤

شما هم ivf کردین،  هر تجربه ای دارین ممنون میشم منو در جریان بذارید مثلا کاش زودتر فهمیده بودم ...

بله منم انجام دادم. بعضی دکترا میگن باید چندتا سقط یا آی وی اف منفی داشته باشی تا بهت این داروها رو بدیم یا آزمایشای ایمنی انعقادی رو بنویسیم اما اشتباهه

خانمایی که آمپول ریه زدید لطفا میشه بهم بگید تا چند روز بعدش تکونهای بچه کم بوده؟  لطفا هرکی پ ...

من تا دوروز بعد زدن روز دوم حرکت کم بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام قربونت برم نینی خوبه  رفتی سونو حتما خبرم کن  ایشاالله سالم بغل بگیریش  ایمون ...

عزیزی نگار جان. قربونت بشم مرسی.‌ سعی می کنم همش ب خودم امید بدم که ایشا... صدای قلبشو حتما می شنوم. هنوز سونو نرفتم. روزهارو میشمارم فقط.

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
بسلامتی عزیزم الهی شکر روزهای سخت رفتن  انشاالله بسلامتی در آغوش بگیریش

ممنون 

ایشالله قسمت همه منتظرا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خانمایی که آمپول ریه زدید لطفا میشه بهم بگید تا چند روز بعدش تکونهای بچه کم بوده؟  لطفا هرکی پ ...

بزای من تا ۳روز خیلی کم شد تکوناش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا