2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
اخه خیلی بد بدنمو کشیدم صدای تق داد نزدیک تخمدانم میترسم

نگران نباش این همه باردار ورزش میکنن همشونم حرکات کششی هست اما هیچیشون نمیشه ،با این چیزا هیچی نمیشه ،من تو این مدت یاد گرفتم که فقط استرس کارو خراب میکنه ،استرس نداشته باش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نگران نباش این همه باردار ورزش میکنن همشونم حرکات کششی هست اما هیچیشون نمیشه ،با این چیزا هیچی نمیشه ...

ممنون عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوره جون حالت چطوره؟ همه چی خوب پیش میره؟ یکمی از انتقال بگو درمورد تغذیه ات و علائمت روز چندم ازم ...

روز ۱۵ رفتم آزمایش. دنبال علایم هم نبودم 

بی بی چک نزدم یکباره رفتم آزمایش. حتی روز آزمایش هم نزده بودم

خدایا شکرت
خانوماالان داشتم تواینترنت میخوندم نوشته بودپردنیزولون باآسپرین وداروهای رقیق کننده خون تداخل داره و ...

منم تو اینترنت سرچ کردم آسپرین با ژل رویال نباید مصرف بشه اما دکتر هر دوتاشو داده منم مصرف میکنم نمیدونم دیگه واللا فکر میکنم اینترنت بعضی چیزا رو سطحی مینویسه وگرنه دکترا نمیدن که 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها امروزم روز غمم بود بی بی چک منفی شد ومنی که هیچوقت دیگه خدا بهم بچه نمیده😭😭

این چه حرفیه دختر!

میدونم خیلی ناراحتی خدا بهت صبر بده عزیزم، حق داری ناراحت باشی

ولی اینجوری نگو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها امروزم روز غمم بود بی بی چک منفی شد ومنی که هیچوقت دیگه خدا بهم بچه نمیده😭😭

متاسفم عزیزم

ولی چرا نده! مگه از صلاح و مصلحت خدا خبر داری

انشاالله به موقعش دامنت سبز میشه😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام آنا یه سوال  امروز صبح خیلی بد نگران شدم من از موقعی که انتقال دادم خود بخود ناخودآگاه بد ...

منم اینکارو میکردم خصوصا رحمم رو

نمیدونم چه کاریه فکر کنم از بی تحرکی چون آدم بهش اراده نداره

ولی نگران نباش من تا همین الانشم همینکارو میکنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام آنا یه سوال  امروز صبح خیلی بد نگران شدم من از موقعی که انتقال دادم خود بخود ناخودآگاه بد ...

سلام عزیزم اصلا بابت این چیزا بخودت استرس نده والا منم یادمه تو همون دوران انتقالم ناخودآگاه صبح که میخواسم بیدارشم اینکارو میکردم الانم گاهی پیش میاد برام اصلا نگرانی نداره هیچی نمیشه فقط توکل کن به خدا انشالله که بزودی دلت شاد میشه گلم استرسو از خودت دور کن🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه ها الان بعد یه ساعت دوباره بی بی چکو گرفتم.جلو نور یه رد یا هاله سفید افتاده ایا ب نظرتون ممکنه ...

عزیزم ایشالله که درسته روز چندم انتقالت بود امروز؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نمیده میدونم نمیده تموم شد سه بار ای وی اف😭

ببین من ۵ بار پانکچر داشتم، ۴ بار انتقال دادم یکبارش منفی شد

۳ بار مثبت شدم و هر سه بار سقط شد ولی هنوز امید دارم

هزار تا کار میشه کرد حتی تخمک اهدایی ، جنین اهدایی

آخه چرا نا امید بشیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️