2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
وووای ویهان جوون دقیق مثل منی منم اینقد دستشویی میرفتم دیوونه شده بودم از روز 10 اینا شروع شد همش اد ...

مزسی عزیزدلم نیکاد جونم

انشالله که مثبت شم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر مبارکه 🎉🎉🎊🎊🎊🎊☺️☺️☺️☺️😉😉😉😉😉😗😗😗😗😗😗🥰🥰🥰🥰🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂

وای چه حس خوبیه

خدایا واقعی باشه انشالله

من امضای شما رو چندین بار خوندم.عکس گرفتم و خیلی بهش فک کردم

عزیزم خداروهزار مرتبه شکر که بالاخره نتیجه زحماتتو دیدی قشنگم

انشالله هیچ زنی تو دنیا در انتظار بچه نمونه

خیلی بهم سخت گذشت خیلی... 

خیلی ناراحت شدم نگار جان .حالتون رو درک میکنم امیدوارم خیلی زود مامان میشین اصلا ناامید نباشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من یه بار پانکچر شدم جنین تشکیل نشد ،خودم ذخیره ام کمه ،شوهرم اسپرمش ضعیفه  دوباره میخوام پانک ...

رز جان خوبی عزیزم .ان شاالله پانکچر بعدی جنینهای خیلی خوبی داشته باشین از الان تقویتی مصرف کنین هم خودتون هم همسرتون dhea شنیدم برای ذخیره پایین مفیده به همرا کیوتن و اوا بوست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان‌ممنون میشم جواب بدید  عذر میخوام ، شرمنده ، خلط پشت حلق ربطی به مصرف پردنیزولون  د ...

اره منم شدید داشتم قرص قط کردم رفع شد البته میگن رفلکس معده هم باعثش میشه ولی منم فک می کنم از پردو بود ...۱۰ هفته برامنو قط کرد بهتر شدم 

حالتو خریدارم عزیزم😭😭😭😭😭

عزیز دلم ایشالا به رودی خودتم این روزارو داری

واقعا یه روزی برای من از محالات بود که حتی به بارداری فککنم همش میگفتم حداقل یه بار مثبت شم بدونم رحمم میگیره نخوام جایگزین بگیرم...... خدا بزرگه واقعا اینو با تمام سلولام درک کردم شماهم به‌وقتش هنه چی درست میشه عزیز دلم فقط پا پس نکش

نه عزیزم، اصلا اصلا نگران نباش، تو انومالی هم رشدش خوب بوده برات، برای منم تو انومالی 260 بود، ببین ...

ایشالا که همینطور میشه مهم سالم بودنشونه بعده تولد همه وزن میگیرن❤️ مرسی از راهنماییت عزیزم

آخه گونال خودش الان وارد میشه یعنی یا بازم قاچاق میاد چون تا جایی که میدونم داروهای خارجی یا نمیان ی ...

اره عزیزم واقعا سخته اما چاره ای نداریم 

بسپار به دکترت یکم ذهنت آروم میشه اینجوری