2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047189 بازدید | 684580 پست
سلام نگار جان غصه نخور، قوی باش عزيزم، شرایط همه ما یکی، توکل کن به خدا و کمی استراحت کن باز با قدرت ...

سلام نسرین عزیز

خیلی اذیت شدم بخدا این فاصله سه تا آزمایش انگار سه سال تموم شد

هی ساعتو نگاه میکردم اصن نمی‌گذشت برام

مرسی از همدردیت عزیز دلم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
قربونت برم دیگ همه چیو بعید میدونم....  ایشاالله ک شما مثبت بشی عزیز دلم

ممنون گلم منم علائم ندارم 

با وجود ترس و فوبیا که  دارم امیدم فقط بخدا هستش نگار.🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من اصلا یادم نمونده شما چی بودم مشکلت؟ الان چه مرخله ای ؟

من یه بار پانکچر شدم جنین تشکیل نشد ،خودم ذخیره ام کمه ،شوهرم اسپرمش ضعیفه 

دوباره میخوام پانکچر شم ایندفعه هم دیگه نمیدونم چی بشه خدا خودش کمک کنه که همه چی خوب پیش بره ۶ ساله در به درم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ناراحت نباش عزیزم شاید اگه نمیذاشتی و دوتا میذاشتی و منفی میشدی میگفتی کاش سه تا میذاشتم تو همه تلا ...

اخ دقیقاااا حرف دلمو زدی عزیزم 

دقیقا منم خودم تلاش میکردم کارا ردیف شه همش حرص و جوش 

اما وقتی صارم ازمایش دادیم وضعیت اسپرم خوب نبود من بیخیال شد دو سه ماه بعد یک بار وقت گرفتیم نشد دوباره نشد سومین بار همه چی خودش جور شد و خدااا خوشحالم کرد 🙂شاید اگه بلافاصله میرفتیم رویان بازم وضع همسزم اکی نبوداما وقتی رویان گفت مورفولوژی ۲ رو ابرا بودم😭😭

بمیرم برای دلت😭😭 خیلی بهت سخت گذشت تو این یه هفته واقعا.... این راهی که ما میریم لعنتی خیلی یه جا ...

خدا نکنه ققنوس عزیزم

خدا تو دلیتو حفظ کنه و همچنین خودت رو صحیح و سالم

خیلی سخت بود بقران لحظه لحظش عذاب بود و حرفهایی ک رویان زد تو سرم میچرخید... 

من یه بار پانکچر شدم جنین تشکیل نشد ،خودم ذخیره ام کمه ،شوهرم اسپرمش ضعیفه  دوباره میخوام پانک ...

عزیزم شروع کن یه قران بخون بگو خداا تا وسطاش رسیدمنو مامان کن منم میخوام اینکارو بکنم 

ای کاش یه گروه واتس آپ داشیم ختم میزاشیم 

ناراحت نباش عزیزم شاید اگه نمیذاشتی و دوتا میذاشتی و منفی میشدی میگفتی کاش سه تا میذاشتم تو همه تلا ...

فدات بشم سارای مهربونم 

برام دعا کن فقط صبور باشم همین💔😭

عزیزم شروع کن یه قران بخون بگو خداا تا وسطاش رسیدمنو مامان کن منم میخوام اینکارو بکنم  ای کاش ...

اینجام میتونیم ختم بذاریم دیگه ،اگه گذاشتید منو حتما خبر کنید 😊

ممنون گلم منم علائم ندارم  با وجود ترس و فوبیا که  دارم امیدم فقط بخدا هستش نگار.🥺🥺

نترس عزیزم

تو تلاشتو کردی و مابقی دست بالاسریه

هر چی امر کنه امر اونه 

پس خودتو اذیت نکن

ایشاالله ک مامان شدی... 

فدات بشم سارای مهربونم  برام دعا کن فقط صبور باشم همین💔😭

هر چی بگیم از بار غمت کم نمیکنه ولی مطمن باش یه روزی همه ی این روزایادت میاد برای بچه هات تعریف میکنی واخرش خداروشکر میکنی که خودش هواتو داشته ودسته گلاش رو بهت هدیه داده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
بازخوبه داری تو.خداروشکرکن من که همون سه تاداشتم فقط بایدهمه ی راهوازاول برم که بازمعلوم نیس بشه یان ...

عزیزم ایشاالله ب زودی کارات ردیف شه و مامان شی..... 

عزیزم شروع کن یه قران بخون بگو خداا تا وسطاش رسیدمنو مامان کن منم میخوام اینکارو بکنم  ای کاش ...

خودمم میخونم عزیزم اما ای کاش گروهی هم بخونیم برا همدیگه دعا کنیم ،دعا در حق دیگران خیلی اثرش بیشتره

هر چی بگیم از بار غمت کم نمیکنه ولی مطمن باش یه روزی همه ی این روزایادت میاد برای بچه هات تعریف میکن ...

مرسی از همدردیت نفس جانم

ایشاالله ک همینجوری ک شما میگی بشه...