2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
خیلی بهم سخت گذشت خیلی... 

میفهمم.منم بارداری قبلی سی هفتگی ختم خوردم و همه چی تموم شد.موهامو سفید کردم سر اون قضیه..ولی زمان ثابت نمیمونه.روزی میرسه که غم کم رنگ میشه.

تو هم باز تلاشتو میکنی .خدارو شکر کارت به سقط و کورتاژ نرسید.اونوقت رحمت دستکاری میشد و باید ۶ ماه صبر میکردی.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دوتا دیگ دارم

میدونم الان هر چی بگم حال دلتو خوب نمیکنه ،خدا خودش بهت کمک کنه که دفعه بعد با قدرت بیشتری شروع کنی ،یکم زمان بگذره بهتر میشی ،انشالله اون دوتا جنین باقی مونده نی نی میشن برات معمولا جنینای آخر با وفاتر هستن ،اگه شرایطشو داری مسافرت برو روحیه ات بهتر میشه ،از همه چی و‌همه کس دور شو یه مدت

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میفهمم.منم بارداری قبلی سی هفتگی ختم خوردم و همه چی تموم شد.موهامو سفید کردم سر اون قضیه..ولی زمان ث ...

واقعا مرسی از همدردیت 

خیلی ناراحت شدم عزیزم برات

ایشاالله خدا جوجه تو شکمتو حفظ کنه سالم بغلش بگیری

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
میدونم الان هر چی بگم حال دلتو خوب نمیکنه ،خدا خودش بهت کمک کنه که دفعه بعد با قدرت بیشتری شروع کنی ...

مرسی از حرفای قشنگت عزیز دلم

بخدا با حرفاتون آروم میشم

ب آرزوی قلبیت برسی عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
باز خوبه داری عزیزم دلت خوشه

آره واقعا فقط کسی که براش جنین تشکیل نمیشه میدونه حتی یکدونه جنین داشتن چقدر با ارزشه 😢

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات شم تو عزیزی خداوند حفظ کنه نینیتو بخدا بقدری داغونم دنیا برام تموم شده انگار...  کاش از ...

بمیرم برای دلت😭😭 خیلی بهت سخت گذشت تو این یه هفته واقعا....

این راهی که ما میریم لعنتی خیلی یه جاهایی جانفرسا میشه واقعا!

تو که از حالت میگی من یاد خودم میوفتم که یه روزایی احساس میکردم دیگه هیچ وقت دنیام درست نمیشه...‌‌‌‌‌دلم میخواست شب بخوابم صبح پا نشم که دیگه بهش فکر نکنم....واقعا یه روزایی درد آدم فوق تصوره، غیر قابل تحمله....

فقط زمان بده به خودت، بذار انرژی رفته ات برگرده...

امیدوارم زودتر دردت کمتر بشه و سبک بشی و دوباره پاشی🙏❤️

ای خدا از این ناراحتم ک گفتم جنین های سه تاییمو برام بزارین و از دستشون دادم گفتم ایندفعه حداقل یکد ...

ناراحت نباش عزیزم

شاید اگه نمیذاشتی و دوتا میذاشتی و منفی میشدی میگفتی کاش سه تا میذاشتم تو همه تلاشتو کردی خدا نخواست دیگه کاریش نمیشه کرد 

من اون دوباری که منفی شدم خیلییییی ناراحت شدم و گریه کردم الان میفهمم هیچ کدوم از اون شرایطم واسه بارداری خوب نبود بعدش ی مسئله ای پیش میومد که میگفتم خوب شد باردار نبودم

ولی این دفعه که مثبت شدم انگار قبل انتقال همه کارا خودش ردیف میشد آزمایشام زمانشون ردیف میشد همه چی اوکی بود بر عکس دفعه های قبل که من تلاش میکردم ردیف کنم کارارو این دفعه ریلکس بودم

بنظر من عجله نکن عزیزم سر فرصت برو ازمایشارو انجام بده به بدنت فرصت بده الهی این دفعه حتما مثبت میشی و سالم بغلش میکنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍