2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
دوستان من ۱۳ روز ک انتقال دادم هیچ علائمی ندارم، چند بار هم شدید عصبی شدم خیلی نگرانم    

سلام عزیزم انشاالله که مثبتی و مامان شدی چرا استرس داری انشاالله جنین ها اون تو دارن کار خودشونو میکنن و رشد میکنن قرار نیس حتما تو علایم داشته باشی و بفهمی من خودم علایم نداشتم اصلا علایم مهم نیس اصلا به علایم نیس بی بی نزدی؟ جنین هات چند روزه بودن؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کیا دکترشون توی هفته 17 یا 18 براشون سونو واژینال نوشته آخه دکترم واسه من نوشته ولی میتر ...

من هفته ۱۸ و ۱۹ سونو واژینال شدم برای سرویکسم تا ۲۳ هم باید هر دو هفته بشم اگر پزشک کارشو بلد باشه مشکلی نیست اصلا

صاحل جون چند ماه باید اینارو مصرف کنی ؟

نمیدونم‌واللا

دکترخون‌دستورشونوشت‌.گذاشت‌لای‌پرونده.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خدا کنه عزیزم  روحم خستست خیلی  از زندگیم افتادم شوهرم یه ور خودم خونه مادرم...

مثل من 

موندم خونه خواهرم 

شوهرمم خونه خودم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها چرا من حس میکنم انتقال ندادم هیچ علامتی ندارم🤕روز نهم انتقالم

عین منی اصلا هیچی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم انشاالله که مثبتی و مامان شدی چرا استرس داری انشاالله جنین ها اون تو دارن کار خودشونو میک ...

فدات عزیزم، فقط یه جنین پنج روزه داشتم که انتقال دادم، نه هنوز بی بی نزدم، کلا بعد از سه بار میکرو، یه پنج روزه داشتم ک انتقال دادم، دو تا دیگه سه روزه دارم، روز دوم انتقالم مادرشوهر هرزه بی شرف زنگ زد اعصابم خورد، که واگذارش کردم به خدا، یه بار پدر مادر خودم اعصابمو به شدت بهم ریختن، خودمم افسردگی دارم واسم دعا کن، بارداری خدا صداتو میشنوه😔

سلام عزیزم ان شالله خیر باشه. بعد از دوماه مصرف دارو دوباره ازنایش دادم یه چندتا سی دی مهم نوشته بود ...

کدوم‌دکتربهت‌دارو‌داد‌که‌بعددوماه‌ سی‌دی‌مارکرهارودادی؟

دکترایمنی‌به‌من‌هیچی‌نداد‌.گف‌بروپیش‌روماتولوژی‌بعدبیاپیش‌من.‌.هماتولوژی‌برامن‌هپارین‌نوشته.درمورد‌سن‌هم‌‌چیزی‌نگف.من‌۳۱‌ساله.الان‌برامن‌واجبه‌یانه.

من‌‌حالا‌بعد‌کامل‌شدن‌پرونده‌بایدپانچر‌کنم.بعدش‌عمل‌شم

بعدانتقال.فکرنکنم‌‌این‌داروهاروبرام‌شروع‌کنن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم آره

خداروشکر پس تاثیری روی منفی یا مثبت شدن نداره....من سری قبل که انتقال دادم انقددددددر گریه کردم و درد داشت اخرش هم نتونستن انتقال بدن و فرستادنم بیهوشی....میگم این دفعه دیگه خودم درخواست انتقال بابیهوشی بدم که استرس نداشته باشم برا دردش

فدات عزیزم، فقط یه جنین پنج روزه داشتم که انتقال دادم، نه هنوز بی بی نزدم، کلا بعد از سه بار میکرو، ...

ای خدا تو عصبی شدی من هر روز ترس 

خدا خودش کمکمون کنه 

کاش نی نی هامون درکمون کنن و بچسبن به دلمون

برای انتقال حضور شوهر الزامیه؟  من میخوام به شوهرم نگم که انتقال میدم واقعا وقتی اون بدونه است ...

فک نکنم بشه، چون شناسنامه زن و شوهر میخوان و با چهره تطبیق میدن، مرکز اصفهان ک اینطوریه

ای خدا تو عصبی شدی من هر روز ترس  خدا خودش کمکمون کنه  کاش نی نی هامون درکمون کنن و بچسب ...

الهی آمین، من شدید عصبی شدم، مادرشوهر طبق معمول دوبهم زنی کرد و دعوا درست کرد، یه دعوای شدید داشتیم خدا لعنتش کنه

خداروشکر پس تاثیری روی منفی یا مثبت شدن نداره....من سری قبل که انتقال دادم انقددددددر گریه کردم و در ...

عزیزم منم بار آخر که مثبت شدم انتقالم با بیهوشی بود به تشخیص دکترم چون واژینیسموس هستم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت