2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
منبه خاطر نظر دادناشون دوست ندارم بدونن یعنی عکس رنگی رفتم لوله سمت چپم بسته بود چون قبلا خارج رحمی ...

همسنیم عزیزم 

آره این که غر میزنن بجای اینکه بگن مثلا درک می‌کنیم یا تو نگران نباش خدا بزرگه

من ترس دارم فوبیا دارم تو خونه خودمون هم در و میزنن یهو ترس میاد تو جونم برای اولین بار با خونواده م در میون گذاشتم یعنی همه مسخره کردن و گفتن تو دیگه آخرشی

الان اینقد پشیمونم که بازم اینجا خونه خواهرم هستم بعده انتقال کاش نمیگفتم 

خدا به همسرم و خودم رحم کنه و مثبت بشم میرم خونم پشت سرمم نگاه نمیکنم 

زحمتمو میکشن اما حرفا بعضیا آدمم ناراحت می‌کنه

دعام کن عزیز دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همسنیم عزیزم  آره این که غر میزنن بجای اینکه بگن مثلا درک می‌کنیم یا تو نگران نباش خدا بزرگه ...

درک میکنم بلامیسر ،ایشالا اینبار مامان هستی وخیالتم راحت میشه ،من به دعا درحق دیگران خیلی معتقدم ک جواب میده برات دعا میکنم بچه هات بچسبن به دلت تا نه ماه دیگه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم بلامیسر ،ایشالا اینبار مامان هستی وخیالتم راحت میشه ،من به دعا درحق دیگران خیلی معتقدم ک ج ...

ممنون عزیز دلم انشاالله حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیزم که جوابمو دادی من دیروز دوتا آمپول ریه رو زدم یکی ده صبح یکی ده شب حالا دوتا دیگه مونده ب ...

هیچی عزیزم طبیعیه فبل از امپولم بهت گفتم از عوارضش هستش گلم نگرانی نداره فقط این چندروزو رعایت کن خودش نرمال میشه.

خداياشكرت....❤️ 
باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت والا من کلا صبحونه سنگک میخورم اوکی برنجم کم میکنم مرسی که گفتی گلم. ...

نه لازم‌نیست طبیعی این مقدار افزایش قند

کدو حتما بخور

من قرص رو هر روز میخورم‌به تجویز دکتر عارفی

ولی شما یه موقع حس کردید دردای پریودی و واژن و کمر دارید بخورید هیچی نمیشه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم عکسی ندارم همین اسمش ابووست باشه

سلام عزیزم من تو یه پیجی چندروز پیش دیدم استوری کرده که یه داروخونه اووبوست داره اسکرین گرفتم برا بچه های اینجا احیانا اگه خواستن حالا عکسشو میذارم زنگ بزن یا واتساپ پیام بده ببین چی میگن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی قربونتون برم‌ من که اینقد مهربونت الهی به حق علی و خانم فاطمه زهرا همه دوستای تاپیک به زودی تیک ...

مرسی سارا جون انشالله 🥰🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من یباذ خارج رحمی داشتم دردش غیر قابل تحمله وبا هر درد شدید خون ریزی میکنی خارج رحمی درد وخون ریزیه ...

درد دارم سمت چپم ولی کمه 

همه چی بستگی به آزمایش فردام داره عزیزم

توکل به خدا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم من تو بارداری دو ماه خونریزی داشتم و نزدیک به سفط بودم بازم از صندلی یا هرچی دم دستم بود ...

برای انتقال حضور شوهر الزامیه؟ 

من میخوام به شوهرم نگم که انتقال میدم واقعا وقتی اون بدونه استرس منم زیادتره 

بعداز جواب آزمایش بهش بگم 

میشه بنظرتون. دوستان هر کدوم که میدونین بگین بهم