2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
سارا نشاسته رو تو شیر میشه حل کرد خورد من نشاسته گل رو تو شیر حل میکنم میخورم

اره عزیزم میشه ولی اگه یبوست داری نخور من این دفعه که مثبت شدم واسه اینکه یبوست نگیرم اصلا نخوردم چون دفعه های قبل میخوردم یبوست میشدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم ببخشید مزاحم میشم ، شما آمپول ستروناکس نزدی دور ناف ؟ 

نه عزیزم نداشتم اگه منظورت سینافکت هست من واسه انتقال اولم تو بازو میزدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهسوال بعد توهیچ مرحله ایی همراه نمیخواد روز پاپکچر یا روز انتقال منم تا الان ک شروع کردم به ازمایشه ...

نه همراه لازم نیست فقط همسرتون روز پانکچر برای نمونه باید باشه. روز انتقال هم باید باشه که امضا کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
راستی گلم کدو رو خام بریزم تو ماست یا کدو بخارپز و سرخ کرده هم میشه خورد؟

خام رنده کن تو ماستت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای چه خبر خوبی به سلامتی ان شاءالله  فهمیه جان ممنون به فکرم بودی دیگه کاری لازم نیست بکنی سرک ...

نه حرفی از سرکلاژ نزد خداروشکر ولی گفت رابطه که نداری گفتم نه 

ایشالله واسه تو هم بالا باشه . راستی دردت خوب شد ؟

ببین من صبح که بلند میشم سریع یه دمیترون با شربت میندازم بالا که بتونم دولقمه صبحونه واسه زنده موندنم بخورم شما هم همینجوری ؟؟؟

و اینکه دیروز یه عالمه قرص دکتر بهم داده 

نمیتونم بخورم همشم کپسولهای بزرگه چیکار کنم ؟

دیشب آهن خوردم همون لحظه برگشت بالا 

راهکاری نداری ؟؟؟؟

برای انتقال حضور شوهر الزامیه؟  من میخوام به شوهرم نگم که انتقال میدم واقعا وقتی اون بدونه است ...

رویان اینجوریه ک قبل انتقال باید زن و مرد تست کرونا بدن

روز انتقال باید جوابش همراهمون باشه ک قبول کنن انتقال بدن

و همسر باید صد در صد رصایت نامه رو امضا کنه تا جنین هاتو از فریز دربیارن و برات انتقال بدن... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
برای انتقال حضور شوهر الزامیه؟  من میخوام به شوهرم نگم که انتقال میدم واقعا وقتی اون بدونه است ...

باید حتما باشه عزیز دلم. راستی یه سوال دوس داشتی جواب بده عزیزم شما سه تا بچه دارید درسته؟ یا اشتباه گرفتم با یا مامان سبحان دیگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه حرفی از سرکلاژ نزد خداروشکر ولی گفت رابطه که نداری گفتم نه  ایشالله واسه تو هم بالا باشه . ...

خداروشکر منم دمیترون می خورم اما امپولش خیلی بهتره عضلانی می زنم تا یکی دو روز خوبم منم مکمل ها اذیتم میکنه گاهی می خورم اما خودم اجیل و شیر اینا می خورم که کم خون نشم لااقل ...سعی کن امپولشو بزنی تا بتونی چیزی بخوری اگه عذا هات مقوی باشه خیلی نگران مکمل  نباش  روزایی که بهتری بخور 

خداروشکر که نداشتی خیلی درد داشت ، نه عزیزم روی جلدش نوشته ستروناکس

نمی دونم عزیزم واسه چی هست؟

قربونت برم ولی من سقطش کردم چون قلبش تشکیل نشد انشاالله شما نی نی تو سالم بغل بگیری و ماروهم دعا کنی ...

ممنون عزیزم 

ان شاالله انتقال بعدی دوقولو سالم و خوشگل باردار بشی

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷