2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم که جوابمو دادی من دیروز دوتا آمپول ریه رو زدم یکی ده صبح یکی ده شب حالا دوتا دیگه مونده ب ...

دستگاه های خونگی خطا هم داره میخواستی تکرار کنی شاید اشتباه شده ولی نگرانم نباش شاید استرس یا عصبی شدی قند عصبی بوده بازم بگیر اگر اومد پایین که هیچی اگه بازم بالا بود حتما به دکترت بگو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان کیا دکترشون توی هفته 17 یا 18 براشون سونو واژینال نوشته آخه دکترم واسه من نوشته ولی میتر ...

عزیزم اصلا نگران نباش سونو هیچ خطری برای جنینت نداره اگه دکترت تشخیص داده انجام بده منم خودم تا آخرای دوماه تقریبا هر دو هفته سونو واژینال داشتم و همش نگران بودم که چرا دکترم اینقدر سونو میکنه دیگه از ۳ماه واژینال نمیشی الانم بچه ام صحیح و سالم بغلمه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها چرا من حس میکنم انتقال ندادم هیچ علامتی ندارم🤕روز نهم انتقالم

سلام عزیزم انشاالله مثبتی اصلا به علایم توجه نکن منم کلا هیچ علایمی نداشتم اگه استرس نمیگیری یه بی بی بزن من جنین هام سه روزه بودن روز نهم بی بی زدم هاله کمرنگ انداخت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
برای انتقال حضور شوهر الزامیه؟  من میخوام به شوهرم نگم که انتقال میدم واقعا وقتی اون بدونه است ...

عزیزم شوهرت باید رضایت نامه پر کنه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دستگاه های خونگی خطا هم داره میخواستی تکرار کنی شاید اشتباه شده ولی نگرانم نباش شاید استرس یا عصبی ش ...

سلام عزیزم انگار از عوارض این آمپول ریه هست شما نزدین این آمپولو؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عرفان تلفنی هم جوابگو هست اما رویان رو نمیدونم ولی یه زنگ بزن. آره عزیزم جنینات رو که بردی بعد برو پ ...

خیلی ممنون عزیزم باهاشون تماس میگیرم خداروشکرررر الهی همه زودی نتیجه بگیرن منم همینطور اونایی هم که شکر خدا مادر شدن به سلامت نی نی هاشونو بغل بگیرن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جون ، منم دکتر اسرافیلی دکترمه .خدارو شکر تا الان راضی یودم . ببین من کیست داشتم ، آزمایش اسپر ...

ممنون عزیزم برا راهنماییت شاید قسمت بوده حرفهای شما خواهرامو بشنوم و منم برم پیشش انشاالله شمام زودی مامان بشی و دلت شاد بشه

سلام بچه ها امروز آمپول ستروناکس (سترورلیکس استات ۲۵۰) زدم دور نافم ، جاش ورم کرده میخواره و میسوزه ...

منم همینجوری میشم باید تحمل کرد تازه دیروز یکیش و زد ب بازوم خیلی درد داشت هنوزم درد داره دیگه امروز و زدم دوره ناف ذردش قابل تحمل تره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خواهر‌گلم‌سلام انشالله‌خودت‌ونی‌نی‌خوبید؟ عزیزم‌من‌رفتم‌پیش‌‌دکترایمنی‌منوارجاع‌داد‌روماتولوژی می ...

سلام عزیزم ان شالله خیر باشه. بعد از دوماه مصرف دارو دوباره ازنایش دادم یه چندتا سی دی مهم نوشته بود. دیگه دارو میخوری دیگه برای اونا هم همینه. دکتر هماتولوژی همه این ها رو داد فقط انوکسا هپارین بهم داد. اونم گفت چون بالای ۳۵ هستی وگرنه گفت زیاد واجبم نبود پ کملکس و اسید و فولیک ۵ هم داشتم. اون سمت بری ماما می نویسه سریع بگیر استفاده کن هر چی زودتر بهتر

خدایا شکرت
برای انتقال حضور شوهر الزامیه؟  من میخوام به شوهرم نگم که انتقال میدم واقعا وقتی اون بدونه است ...

من میرم ابن سینا قبل عمل و انتقال زن و شوهر باید باشن با شناسنامه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️