2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
سارا یه وضعیم .روزا پاهام یخه پاپوش یا جوراب میپوشم ،  شبها داغه میزنم به خنکی . ولی برام سواله ...

مشکلی نیست اصلا هم برات مهم نباشه ول کن. شاید ال آرژنین که میخوری یا اثر یکی از قرصاس ماشالله یکی دوتا هم که نیست. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بری رویان صحبت کنی برای انتقال به عرفان هم زنگ بزن شرایط انتقال جنینات رو بپرس. خیلیا بودن انتق ...

اهاان پس عرفان کار میکنه من شهرستانم و تهران میام پس اول با رویان و عرفان هماهنگ کنم ببینم چی میگن بعد برم پیش خانم دکتر شهلا اسرافیلی مطبش میدان کاج درسته؟ من به حرف شما دوستام اعتماد کامل دارم شماها که میگید انگار خودم رفتم و دیدم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خواهش میکنم گلم  سلامت باشی ممنون ان شاالله ک صحیح و سالم بیاد بغلت و عاقبت بخیر باشه

قربونت برم ولی من سقطش کردم چون قلبش تشکیل نشد انشاالله شما نی نی تو سالم بغل بگیری و ماروهم دعا کنی موقع زایمان

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مشکلی نیست اصلا هم برات مهم نباشه ول کن. شاید ال آرژنین که میخوری یا اثر یکی از قرصاص ماشالله یکی دو ...

شاید از قرصا باشه .  به دکتر گفتم ، گفت مهم نیست داروهای اصلی رو بهت دادم‌ .

خدای من خدای معجزه هاست . 
اهاان پس عرفان کار میکنه من شهرستانم و تهران میام پس اول با رویان و عرفان هماهنگ کنم ببینم چی میگن ب ...

عرفان تلفنی هم جوابگو هست اما رویان رو نمیدونم ولی یه زنگ بزن. آره عزیزم جنینات رو که بردی بعد برو پیش دکتر اسرافیلی و شروع کن همه جوانب رو برات در نظر میگیره من چون کیست آندومتریوز داشتم همه کار برام کرد خدا خیرش بده. من همیشه میگم خدا چیکا جون و آرزوامید رو خیر بده که خیلیییی کمک من کردن. من همسرم روزی نیست که دکتر رو دعا نکنیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اهاان پس عرفان کار میکنه من شهرستانم و تهران میام پس اول با رویان و عرفان هماهنگ کنم ببینم چی میگن ب ...

نیکاد جون ، منم دکتر اسرافیلی دکترمه .خدارو شکر تا الان راضی یودم . ببین من کیست داشتم ، آزمایش اسپرم همسرمو  که دید گفت خوبه ولی عالی نیست بجای اینکه سریع داروهای پانکچر رو بنویسه ، گفت یکماه اضافه تو ال دی بخور ، ویتامینهای خارجیم برای همسرم تجویز کرد . اصلا عجله نکرد ( البته ما قبلشم مکمل میخوردیم .) تازه سیکل منو شروع کرده . ولی حس خوبی بهش داریم . انشالله که نتیجه بگیریم هممون . جنین شناس عرفانم‌شنیدم‌که میگن خوبه . خدارو شکر سارا جونم‌مثبت شده ،من مطبشم‌که میرم خیلیا بار اول مثبت شدن باهاش . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
از بهمن ميشه برد مام؟من مطب دكتر نصر پرونده دادم 2سال پيش ويزيت شدم اونجا ميكرولين براي چي؟به من وار ...

نصر الان رفته خارج هر دو سه ماه یه بار میاد مام فقط انتقال انجام میده میره اره بیا از مام تانک کرایه کن برو جنین از بهمن بگیر قبلش زنگ بزن با بهمن هماهنگ کن بگو میخوای جنین ببری که اماده کنن اره میکرولین یه نوع مثل واریوپتیل هست من کیست آندومتریوز داشتم قبل انتقال سه تا زدم خیلی خوبه خارجی پیدا کن رحم یکم پاکسازی تمیز میکنه انوکسا بزن حتما با شروع استرادیول خودت سر خود یه پردنیزولون بخور با شروع استرادیول به مثبت شدن کمک میکنه

مهگل جان به مام زنگ بزنم ميگن نصر كي مياد؟چون رزاقي هم داره ميره تا همون ارديبهشت نيست به نظرت چقدر ...

خیلی فرق نداره ولی آخه تو میگی رزاقی گفته دیگه برات انتقال نمیدم بهت گفته رحم اجاره ای بخاطر همین گفتم بیا پیش نصر شانستو امتحان کن

ممنونم عزیزم دکتر نصر برام هردو بار انتقال دادن عزیزم‌کلا من از مام راضی بودمبه نظرم تشخیصشون درسته ...

دکتر نصر زیاد نیست سخت نیست برای ادم 

منم تعریف مام و دکتر نصر رو زیاد شنیدم 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
من مریض دکتر عارفی تو بیمارستان بهمن هستم .چرا کمی بداخلاق هست و جواب سوال هم خیلی نمیده چون سرش خیل ...

انشاالله مثبت بشی عزیزم🌸 

من دکتر بداخلاق باشه اصلا نمیتونم یبارم بخاطر همین دکترمو عوض کردم یکمم با تعیین جنسیتی ها بدترن همشون پس عارفی رو اصلا نمیرم

ممنون ♥️

دکتر علیرضایی مام رو میگی ؟ سال گذشته کاربر هانا تو همین تاپیک ،برای تعیین جنسیت دکترش علیرضایی &nbs ...

عه چه بد 

چرا وقتی با یه دکتری هستیم خودش اننقال رو انجام نمیده منم انصاری پور بودم انتقال رو نیومد به نظرم مهم ترین قسمتش انتقاله 

باید بری رویان صحبت کنی برای انتقال به عرفان هم زنگ بزن شرایط انتقال جنینات رو بپرس. خیلیا بودن انتق ...

عزیزم دکتر اسرافیلی برای تعیین جنسیت چطوره ؟ 

سلام خانومای آی وی افی ی سوال داشتم من بخاطر مشکل همسرم برای دفعه دوم میخوام آی وی اف کنم این بار تو مرکز مام بین دکتر علی رضایی و لاهوتی موندم با کدوم دکتر سیکل شروع کنم کسی تجربه ای داره بگه ممنونم

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
عه چه بد  چرا وقتی با یه دکتری هستیم خودش اننقال رو انجام نمیده منم انصاری پور بودم انتقال رو ...

دکتر علیرضایی انتقال اگه بخواید خودش انجام میده ولی خوب اون دوستمون خودش نصر انتخاب کرده و دکتر علیرضایی سیکل ایشون با نصر تنظیم کرده مثل من که دکترم علیرضایی بود ولی انتقال گفتم میخوام با نصر باشه