2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
قند رو بالا میبره ولی موقتی اگه رعایت کنی میاد پایین الانم قندت بالا نیست نگران نباش چند روز دیگه ...

اا منم گاهی حس میکنم بچم خودشو قلمبه کرده یجا جمع کرده ولی بعد چندثانیه ول میکنه یعنی اینجوری کرد باید اون قرصرو بخورم؟ اخه خیلی درد خاصی نمیگیرم اینجور مواقع

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه لازم‌نیست طبیعی این مقدار افزایش قند کدو حتما بخور من قرص رو هر روز میخورم‌به تجویز دکتر عارفی ...

چشم متوجه شدم خیلی خیلی ازت ممنونم عزیزدلم ایشالله زایمان فوق العاده راحتی داشته باشی 🥰😘

من زمان انومالی دادم ولی هی خطا داشت و تکرار کردم دیگه ۲ ماه طول کشید راستی شما اطلاع ندارین تا چند ...

عزیزم ایشالله که خیره.

والا شیاف فکر کنم بستگی به شرایط هر فرد مختلفه مثلا من تازگی برای حذفش کرد دکترم ولی بودن دوستان دیگه هفته بیست یا بیست دو اینطوری کلا حذف کردن

هیچی عزیزم طبیعیه فبل از امپولم بهت گفتم از عوارضش هستش گلم نگرانی نداره فقط این چندروزو رعایت کن خو ...

چشم خیلی ازت ممنونم گلم لطف کردی ج دادی

نه لازم‌نیست طبیعی این مقدار افزایش قند کدو حتما بخور من قرص رو هر روز میخورم‌به تجویز دکتر عارفی ...

راستی گلم کدو رو خام بریزم تو ماست یا کدو بخارپز و سرخ کرده هم میشه خورد؟

ممنون عزیزم بابت راهنماییت خیلی لطف کردی جواب دادی 

قربونت گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ببخشید که میگم اما به نظرم با ذخیره۱ واقعا چرا به اهدایی فک میکنید دکتر و داروهاتونو عوض کنید ...

دقیقا من با ذخیره ی تقریبا 1یکبار با دوتا النوا و6تا پیورگان 4تا تخمک دوتا جنین 

با8تا اچ ام جی تا فولی که ای یو ای کردم 

الان با گونال و ی آمپول ایرانی که اسمش خاطرم نیست 9تا تخمک 8تا جنین دارم خداراشکر 

باید بدونی کدوم به بدنت جواب میده دکتر من اصلا راضی نبود که آمپول ایرانی بگیرم. ولی تجربه بهم گفته بود که تخمدونای من با آمپولهای خارجی استپ میکنه انگاری 

گونالم اگه پذیرفتم ترسیدم همش ایرانی ممکنه کیفیت تخمکام بیاد پایین 

نه عزیزم من خواهر شوهرم خارج رحمی بود کند میرفت بالا تیتر بتاش. 

متفاوته ظاهرا برا منم خیلی خوب بالا میرفت تو اولی. ولی تو دومی تا 700 رفت بعد افت کرد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام سونو از امواج صوتی استفاده میکنه و هیچ ضرری برای جنین نداره من به خاطر شرایط خاصی ک ارم مجبور ...

ممنون عزیزم نه خداروشکر هیچ مورد خاصی ندارم و طبیعی باردار شدم فقط قبلا شنیده بودم سونو واژینال ضرر داره ترسیدم از شما دوستان پرسیدم خداروشکر مطمئن شدم خیالم راحت شد

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
تا کی میتونیم تحت نظر دکتر ناباروریمون باشیم؟ میتونیم باهاشون ادامه بدیم؟

اگه بخوای میتونی بپرسی کدوم بیمارستانا زایمان انجام میده و اگه دوست داشتی پیش خودش ادامه بدی

من می خوام واسه زایمان برم بیمارستان دولتی واسه همین از ماه پنجم باید میرفتم پرونده تشکیل میدادم رفتم بیمارستان به دکتر مد نظرم گفتم من با میکرو باردار شدم فعلا هم تحت نظر همون دکترم هستم

والا نظر من اینه تا هفته ۳۴ اینا پیش همون دکتر ناباروریمم میرم

بعد از اون میرم تحت نظر همون بیمارستان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان کیا دکترشون توی هفته 17 یا 18 براشون سونو واژینال نوشته آخه دکترم واسه من نوشته ولی میتر ...

عزیزم من ۱۸ هفته و ۲ روز غربال دومم بود که برام سونو واژینال کرد برای اندازه گیری دقیق طول سرویکس منم سرویکسم مشکلی نداشت اما روال کاریشون اینه منم تا الان خیلی سونو انجام دادم تازه من اصلا بیرون نرفتم فقط اونایی که دکترم گفته بود انجام دادم اما بازم زیاده منم نگرانم اما دیگه روالش همینه 🥲نگران نباش باید دوره اش بگذره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍